2023-08-23 14:48:55

Ettevõtluskonsultant Saaremaal, Läänemaal, Hiiumaal

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Tegevuspiirkonnaks on Saaremaa, Läänemaa ja Hiiumaa ning klientideks vähemalt 3. a. tegutsenud arenemissoovi ja -potentsiaaliga peamiselt tootmisettevõtted. Töö iseloom on liikuv ja vaheldusrikas.

Konsultant on abiks ettevõtetele tegevusdiagnostika teostamisel, arenguplaanide koostamisel ja realiseerimisel, projektitaotluste koostamisel ning täiendkoolitusvajaduste kaardistamisel ja vastavate võimaluste pakkumisel. Konsultant nõustab ja kaasab vajadusel teisi eksperte ja spetsialiste.

Ootused kandidaadile

Sobiv kandidaat on aktiivne suhtleja, suurepärase eneseväljendusoskusega, iseseisev planeerija, tulemustele ja kvaliteetsele teenusele orienteeritud, algatus- ja analüüsivõimeline, teotahteline, kiire mõtleja ja kohaneja. Omab B-kategooria juhilube ning võimalust kasutada isiklikku sõiduautot.

Kogenud ettevõtete konsultandina valdad tipptasemel eesti ja väga heal tasemel inglise keelt, omad kõrgemat haridust ja vähemalt 3-aastast ettevõtluskogemust, oled kursis valdkondlike trendide ja suundumustega, tunned piirkonna ettevõtlusmaastikku, orienteerud hästi riiklike ja teiste ettevõtlusalaste toetusmeetmete maailmas, oskad end kehtestada ja tunned end hästi äriarenduse valdkonnas. Sul on praktilised kogemused turundusest, müügitööst ja fintatsalalt. Oled vahetult kokku puutunud toodete või teenuste ekspordiga ning tootmisprotsesside juhtimise või digitaliseerimisega.

Ootame sind oma meeskonda kui ausat, avatud suhtlemise ja esinemisoskusega kolleegi. Kasuks tuleb varasem konsultandi/coachi kogemus, lisavõõrkeeled, kokkupuuted Euroopa Liidu projektide ja erinevate toetusmehhanismidega.

Ettevõte pakub

Pakume toetavat meeskonda, enesetäiendusvõimalusi, arendavat, liikuva iseloomuga vaheldusrikast tööd võimalusega panustada üle-eestilise võrgustiku arendamisse ja konkurentsivõimelist töötasu.

Lisainfo

Kandideerijatel palume esitada CV ja motivatsioonikiri CV-Keskuse keskkonnas või saata need märgusõnaga „konsultant“ hiljemalt 25. maiks 2020 e-kirja teel: konkurss(at)sasak.ee