2023-08-23 14:48:55
CITY KLIIMA OÜ

CITY KLIIMA OÜ tööpakkumised

Tööpakkuja tutvustus
20
Töötajate arv
4 145
Vaatamised
City Kliima OÜ on kütte-, jahutus-, ventilatsiooni- ning kliimaseadmete müügi, paigalduse ja hooldusega tegelev ettevõte, mis tegutseb alates 2008 aastast.
Pika tegevusaja jooksul oleme paigaldanud tuhandeid soojuspumpasid ning kliimaseadmeid, projekteerinud ning välja ehitanud hulgaliselt jahutus-, kütte-, ventilatsiooni- ja niisutussüsteeme. Peame ennast konkurentsitult parimateks serveri- ning muude infotehnoloogiliste ruumide jahutamises. Oleme teostanud erineva raskusastmega jahutuse eritöid: Riigi Infokommunikatsiooni Sihtasutuse, Eesti Rahvusraamatukogu, Omniva, Wavecom, LinxTelecom, Tallinna Ülikooli, Eesti Energia, Päästeameti, Tallinna Linnakantselei, Mikrolink serveriruumides ja mitmete riikliku tähtsusega objektidel.
City Kliima OÜ tootevalikus on: soojuspumbad, õhk-vesi soojuspumbad, maasoojuspumbad, konditsioneerid, vesijahutus – ja ventilatsiooniagregaadid, päikesepaneelid, õhuniisutid, -kuivatid, -puhastid, -kardinad. Oleme Atlantic õhk-vesi ja hübriidsoojuspumpade maaletooja ning mitmete tootjate ametlik edasimüüja Eestis: nt. Daikin, Thermia, Midea, Wolf, Dimplex, Vertiv (Emerson) ja Condair.