2023-08-23 14:48:55

Choice QR s.r.o. tööpakkumised

Tööpakkuja tutvustus
371
Vaatamised
Me oleme Euroopa start-up Choice, kes on spetsialiseerunud toidutehnoloogia valdkonnale. Hetkel on meil üle 11 000 restorani 25 erinevas riigis üle maailma ning me jätkame kasvamist. Forbes, Sifted ja teised portaalid on kirjutanud meist kui ühest kõige lootust andvamast uuest toidutehnoloogia alustavast ettevõttest Kesk- ja Ida-Euroopas. Hetkel kuulub meie meeskonda üle 70 inimese ja me plaanime järgmise kahe aasta jooksul Euroopas oma meeskonda kolmekordistada.
Meie toode on SaaS-lahendus modernsetele restoranidele. Aitame restoranide omanikel suurendada tulu, pakkudes neile kaasaegseid digitaalseid tööriistu, nagu veebilehe looja, kohaletoimetamine ja kaasavõtmine, QR-maksed, lauakomplektid, laua broneerimine jne - kõik seda vaid 55-80 euro eest kuus, mis on meie teenuste tellimistasu. Restorani kokkuhoiu summa on üle 3000 euro kuus.
Kas see ei kõla uskumatult?
Meie meeskond koosneb noortest ja andekatest tiimi mängijatest, kes armastavad toidutehnoloogiat ning naudivad toote arendamist, mida saab kasutada meie igapäevaelus.