2023-08-23 14:48:55

Võtmekliendihaldur

Töö kirjeldus

Otsime oma hulgimüügitiimi entusiastliku ja julgetvõtmekliendihaldurit. Võtmekliendihaldurit, kes keskenduks eelkõige FMCG kaubagrupile. Vastutaks suhete ja igapäevasesuhtlemise eest rea suurklientide-edasimüüjatega, külastaks kliente, peaks läbirääkimisi, vastaksoperatiivselt kliendipäringutele, planeeriks müüki suurklientide ja olulisemate tarnijate-kaubamärkidelõikes ning viiks läbi planeeritud müügi- ja turundustegevusi. Selle käigus ootame, et kasulikuskoostöös meie praeguste ja uute klientidega saame leida viise, et kasvatada müüki ja olla veelgiparem äripartner.

Ootused kandidaadile

Edukas kandidaat on ärilise fookusega tehnoloogiahuviline, kes on põhiolemuselt positiivne

  • on järjepidev ja süstemaatiline
  • suudab eristada olulist ebaolulisest, oskab seada prioriteete, oma tööd planeerida ja planeeritu tegutsedes ka ellu viia
  • juhib projekte, peab läbirääkimisi ja suudad selgitada tööplaane meeskonnale jakoostööpartneritele
  • valdab heal tasemel eesti ja inglise keelt, jälgib tehnoloogiatrende ja oskab kasutada MSExcelit, Wordi ja Powerpointi vähemalt keskmisel tasemel
  • On eeliseks, kui oled varem töötanud FMCG kaubagrupiga kas müügiesindaja, kliendihalduri või võtmekliendihalduri rollis.

Ettevõte pakub

Pakume võimalust olla osa meie kasvuloost ja positiivsest meeskonnast, paljusid kontakte tehnoloogiamaailmas ja klientide juures, võimalusi töötada oma valdkonna tipptoodetega ja olla kursis tehnoloogiauudistega, motiveerivat palka ja sporditoetust, isikliku sõiduauto ja ametisõitude kompenseerimist ja teisi hüvesid.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: