2023-08-23 14:48:55

VÕTMEKLIENDIHALDUR

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime positiivse ellusuhtumisega uut meeskonnaliiget, kes ei pelga väljakutseid, katsetada ja  ellu viia strateegilisi uuendusi kasumliku äritegevuse tagamiseks. Meie missiooniks on leida uusi võimalusi oma toodete ning iseenda täiustamiseks. Kui eelnev iseloomustab ka Sind, siis loe edasi!

Võtmekliendihaldurina on Sinu peamiseks tööülesandeks tugevate kliendisuhete hoidmine  erinevate kompressioontooteid pakkuvate klientidega Eestis.Ühtlasi kuulub Sinu igapäevatöö hulka erinevate tervise- ja meditsiinitoodete  kaubamärkide turundustegevusse panustamine, tervishoiutöötajate teadlikkuse tõstmine, koolitusürituste korraldamine, ning kliendispetsiifiliste müügiprotsesside planeerimine, juurutamine ja jälgimine.   

Ootused kandidaadile

  • müügitöö kogemus (kasuks tuleb varasem töökogemus tervishoiuvaldkonnas ja/või füsioterapeudi, meditsiiniõe või lümfiterapeudi väljaõpe)
  • eesti ja inglise keele valdamine suhtlus- ja kirjutamistasandil (vene keele oskus on boonuseks)
  • head läbirääkimisoskused
  • tulemustele orienteeritus
  • turu- ja müügiandmete mõistmise ja tõlgendamise ning strateegilise pildi nägemise oskus
  • iseseisvus, kuid samas ka tugev meeskonnavaim

Ettevõte pakub

Vastutasuks pakume Sulle igakülgset tuge ning arenemisvõimalust terve karjääri vältel. Lisaks motiveerivale töötasule (koos müügipreemiaga) võimaldame Sulle täiendavat tervisekindlustust, sporditoetust, põhipuhkust 35 kalendripäeva aastas, ametiautot ning tööks vajalikke vahendeid. 

 

Küsi lisateavet telefonil 5058184
CVKeskus.ee värbamiskonsultant Janar Eenlo