2023-08-23 14:48:55

Võrguhalduse insener

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Santa Monica Networks AS on regiooni juhtivaid IT taristu integraatorfirmasid, mis kuulub Elisa kontserni. Aitame oma klientidel säästa aega ja raha pakkudes neile usaldusväärseid lahendusi andmekeskuste, võrgulahenduste, turva- ja sidelahenduste alal. Vaata ka www.smn.ee.

SMN Tugiteenistuse (SMN NOC) klientideks on enamasti suurettevõtted, mis asuvad Soomes ja Eestis. Võrguhalduse (NOC) insenerid ja spetsialistid puutuvad igapäevaselt kokku maailma juhtivate võrgutootjate toodetega (Cisco, Juniper, Palo Alto, Check Point, Fortinet jne) ning paljude erinevate tehnoloogiatega, nt WLAN, VoIP, VPN, tulemüürid, veebikiirendid.


Seoses töömahu suurenemisega otsime Santa Monica Networks NOC meeskonda VÕRGUHALDUSE INSENERI.

Sinu tööülesanneteks on meie klientide arvutivõrkude (SantaCare teenuste) haldus, kliendisuhtlus ja teenuspalvete täitmine, probleemide kiire ning asjatundlik lahendamine.

Ootused kandidaadile

Võrguhalduse insenerina töötades on olulised professionaalsed teadmised arvutivõrkudest ning varasem töökogemus võrguseadmetega, hea eesti ja inglise keele oskus (suuline ja kirjalik), hea suhtlemisoskus, koostöövõime, stressitaluvus ning täpsus ja kohusetundlikkus, valmisolek vahetustega tööks (sh öövalved). Kasuks tuleb CCNA, JNCIA-Junos või muu sarnase sertifikaadi olemasolu.

Ettevõte pakub

Ettevõte pakub tööalast väljaõpet kogenud ekspertide juhendamisel, ettevõttesiseseid arenguvõimalusi, rahvusvahelist töökeskkonda, konkurentsivõimelist töötasu.

Pakub huvi? Kandideeri töökuulutusele lisatud lingi kaudu hiljemalt 28. juulil 2019.
Värbamisprotsessi viib läbi personaliettevõte Manpower.
Lisainfo: www.manpower.ee, tel: 630 6565.