2023-08-23 14:48:55

Video Editor

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Kui Sa pole veel Exela Mediast kuulnud, siis nüüd on õige aeg. Oleme turundusagentuur sotsiaalmeediahulludest. Loome uut ja paremat erinevatele brändidele üle maailma, keskendudes kvaliteetsele sisuloomele. Sina, video editor, saad selle tõusva tähelaevaga liituda ja gaasi täiega põhja vajutada. 

Ootused kandidaadile

Igapäevaselt leiame uusi ja põnevaid viise, kuidas meie kliendid saaksid luua tähendusrikkaid suhteid inimestega, inspireerides neid suurepärase sisuga. Küll aga oleme hetkel ise plindris, kuna potentsiaali arenemiseks takistab vaid Sinu puudus. Järjepideva arengu ja parima teenuse tagamiseks otsime tiimi video editori, kes hindab kaasaja meediat,  uuenduslikkust, hulljulgust ja on kirglik töö vastu, mida teeb. Ideaalis võiks kandidaat olla ekstravertne, pakatav positiivsusest, kes oskab asju näe tavapärasest teisiti, mõelda loominugliselt kastist välja. Video editori käe all valmivad TikToki, Instagrami ja Youtube kanalitele lühiklipid, sarjad ja dokumentaalid.

Ettevõte pakub

Sina saad lisaks video editori tööülesannetele areneda koos ettevõttega. Panustada seal, millest tunned huvi ja kus soovid areneda. Võimalusi on tohutult. Kui tunned, et Exela on koht, kus soovid end proovile panna ning oma kõige loomingulisemad ideed teostada, saada meile CV ja portfoolio.