2023-08-23 14:48:55
Veokorraldaja
VIP 2

Veokorraldaja

Töö kirjeldus

Otsime oma maanteevedude meeskonda VEOKORRALDAJAT

Veokorraldajana vastutad Sa saadetiste liikumise ja veoringide optimeerimise eest. Sinu ülesandeks on saadetiste, dokumentide ja teabe sujuv ning tõhus edastamine veoprotsessi kõigi osapoolte vahel, veokulude arvestamine, optimaalse marsruudi leidmine ja andmete kajastamine infosüsteemis.

Ootused kandidaadile

Oled oma töös edukas, kui Sind iseloomustab julge pealehakkamine, lahendustele ja tulemustele suunatud mõtteviis, oskus tegeleda mitme asjaga korraga, hea analüüsimise ja prioritiseerimise oskus.

Lisaks eesti keelele nõuab ametikoht suhtlustasandil inglise keele valdamist, kõik teised keeled tulevad kasuks.

Kandideerimisel annab eelise valdkonnapõhine haridus ja/ või varasem töökogemus. Meeskond aitab, toetab ja õpetab.

Ettevõte pakub

Meie juurest saad mitmekülgse töökogemuse rahvusvahelisest ettevõttest ning eneseteostuse võimaluse arengule suunatud organisatsioonis. Leiad eest hea töökeskkonna ühtse meeskonnaga, kus toetame teineteist saavutamaks parimaid võimalikke tulemusi. Tähistame olulisi sündmusi ja peame meeles pikaajalisi töötajaid. Panustame töötaja tervise & heaolu edendamisesse. Toetame Sinu soovi areneda ja jõuda kaugemale!

Lisainfo

Sõlmime esialgu tähtajalise töölepingu lapsehoolduspuhkusel oleva töötaja asendamiseks. Oleme valmis sõlmima töölepingu kohe, kui leiame õige kandidaadi, ära jäta oma sooviavalduse saatmist viimasele minutile ja kandideeri kohe!

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: