2023-08-23 14:48:55

VEEVARUSTUSE JA KANALISATSIOONI JUHTINSENER

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö märksõnad on juhtimine, tähtaegsus, ekspertlahendused. Juhtinsenerina oled oma meeskonna kõneisik suhetes tellijaga, töötad projekteerimisülesannetega, koordineerid tiimitööd nii ja vastutad, et see vastaks nii lähteülesandele, Innopolise standarditele, seadustele, normidele ja heale tavale.

Ootused kandidaadile

Sinult kui kandidaadilt eeldame varasemat töökogemust VK-projekteerijana vähemalt 5 aastat, kutsetunnistust veevarustuse ja kanalisatsiooniinsener 7 ning valmisolekut vastutada oma meeskonna töö eest. Sinu töövahenditeks on nii CAD tarkvara kui Riuska, Tekla, BIMsight, MS Office, kasuks tuleb IDA-Ice kasutusoskus.

Ettevõte pakub

Innopolis on loonud oma inseneridele kõik tänapäevased lahendused tööde parimaks teostamiseks. Läbipaistev ja avatud suhtlemine, professionaalsus kõigi projektidega seotud Innopolise meeskondade osas on viinud põnevate projektide eduka teostumiseni. Paindlikkus tööajas, kõik tänapäevased töövahendid, hea asukoht ning motiveerivad hüved on koondanud firmasse noored ja innovatiivse mõtlemis- ja tegutsemislaadiag insenerid.