2023-08-23 14:48:55

VEEMAJANDUSE SPETSIALIST

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Peamiseks ülesandeks on ettevõtte ühtse veemajanduse (vesi, kanalisatsioon, sajuvesi, soojus) tehnikapoliitika hoidmine ja arendamine. Igapäevaselt tegeled Sa sise- ja välisvõrkude arendusprojektide kooskõlastamise ja lähteülesannete koostamisega. Sa hoiad end kursis seadusandlusega ning koostad ja ajakohastad osakonna tüüptingimusi ja juhendeid. Samuti viid Sa läbi oma valdkonna hankeid ning suhtled ametkondade ja teiste koostööpartneritega.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on tehniline kõrgharidus, Cad-tarkvara kasutamise oskus ning autojuhi load. Sa oskad  eesti ja inglise keelt nii kõnes kui kirjas ning vene keelt suhtlustasandil. Sa oled suhtlemisaldis ja süsteemne ning leiad iseseisvalt ülesannetele tähtajaks lahendused. Sa näed suuremat pilti, oskad seoseid leida ja neist järeldusi teha.

Kasuks tuleb varasem kokkupuude sise- ja välistrasside projektide juhtimisel, tasuvus-, mõju- ja ressursianalüüside läbiviimisel ning suhtlemine erinevate ametkondade ja ettevõtetega.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle huvitavat tööd ja võimalust tegeleda veemajanduse alaste projektidega sadamates ning kaasa rääkida kogu ettevõtte veemajanduse poliitika arendamisel ja rakendamisel. Sul on võimalus teha koostööd oma ala professionaalidega maineka kontserni erinevates ettevõtetes. Meie väärtustele vastavalt oleme uuendusmeelsed ja tihti pioneerid uute tehnoloogiate kasutuselevõtul. Lisaks väärilisele palgale ootab Sind rida muid hüvesid (sh. talvepuhkus, sportimise soodustus, ühisüritused) toredad ja sõbralikud inimesed ning erialane areng ja koolitused.