Töö kirjeldus
Ametikoht: Põhjala Cateringi CATERINGI VANEMKOKK (sous chef positsioon)
Põhjala Catering on hoogsalt turgu haarav cateringi täisteenust pakkuv kaubamärk – www.pohjalacatering.ee.
Instagram: https://www.instagram.com/pohjala_catering/
Hindame kaasaegset lähenemist toidukunstile, pidades silmas loodusläheduslikkust, toidu puhtust ja tooraine kvaliteeti.
Ootame oma kollektiivi kandideerima eriala parimaid esindajaid. Otsime motiveeritud kokka, kes soovib koos meiega areneda ja hindab innovatsiooni.
*peamiselt kuumas köögis töötamine, köögitöö korraldamine, toitude valmistamine - buffee, a la carte, kokkade live stationid
*inventuuride koostamine ning köögi korrashoid
Ootused kandidaadile
* Eelnev töökogemus kokana 3 aastat, kasuks tuleb töökogemus banketi või cateringikokana. Tõeliseid fanaatikuid oleme valmis ka ise välja koolitama.
*Teenindusvalmidus, pingetaluvus ja hea meeskonnatöö oskus
* Puhtus, puhtus, puhtus....
*Väga hea kohanemisvõime, positiivsus, iseseisev mõtlemine ja tegutsemisoskus
* Omapoolse transpordi olemasolu (Asukoht 35min sõidu kauguselt Tallinnast Kose vald, Kata küla)
Ettevõte pakub
* Võimalust töötada väga hea tehnilise valmidusega köögis
* Võimalust areneda erialaselt, teha edukat karjääri uuendusi hindavas toitlustusettevõttes ja töötada koos tunnustatud peakokaga.
* Võimalust töötada Eesti cateringimaastiku tipptasemel koos Michelin kogemus kokkadega serveerides toitu kõige olulisemal 5* tasemel sündmustel (ministrid, presidendid jne...)
* Motiveerivat töötasu
* head tööaega toitlustussektoris, tavapärane tööaeg 08.30-17.30, vastavalt sündmustele ca 5 päeva kuus tööaeg varieerub (varahommikused grupid ja hilisõhtused a la carte ja kokkade station funktsioonid)