2023-08-23 14:48:55

Väljastuse vahetuse juht (Leibur AS)

Töö kirjeldus

Leiburi tunnuslause „Hoolime homsest“ kannab endas ettevõtte visiooni olla nii täna kui tulevikus eelistatuim igapäevaste naudingute ja heaolu pakkuja.Leibur on Eesti vanim leivaküpsetaja ja seepärast peame oma auasjaks kohaliku leivakultuuri edasikandmist. Meil on olemas kogemused, aga ka uued teadmised.Areneme koos oma tarbijatega, tuues pidevalt valikusse nii uusi leivaretsepte Eestimaa kodudest kui ka maitseid ja toote-uuendusi Skandinaaviamaadest.Leibur kuulub suurde rahvusvahelisse kontserni Lantmännen Unibake, mis on osa Rootsi põllumajandusühistust Lantmännen. Meie juured on sügaval Eestis,kuid Lantmännen Unibake-i kaudu oleme Euroopa juhtivate pagaritööstuste hulgas.

Leibur AS kutsub oma meeskonnaga liituma

VÄLJASTUSE VAHETUSE JUHI

Meiega liitudes saad üksteist toetava meeskonna liikmeks, kus sinu areng on sama tähtis kui ettevõtte areng ja kus väärtustame mitmekesisust ning ohutut töökeskkonda.

Sinu peamisteks ülesanneteks on:

  • väljastusprotsessi ja inimeste juhtimine, vastutus valmistoodangu väljastuse ja tarnekindluse eest, operatiivne tarneprobleemide lahendamine;
  • uute töötajate väljaõppe korraldamine ja olemasolevate arendamine;
  • mitmekeelse tootmistööliste meeskonna töö korraldamine;
  • igapäevaselt vastutada tööohutuse ja toiduohutuse alaste juhiste järgmise eest;
  • tehnoloogiliste seadmete kasutamise kontroll (sh töökohtade puhastuse korraldamine);
  • tööohutuse ja tervishoiu- tuleohutuse ja hügieenieeskirjade täitmine ning täitmise tagamine alluvate osas;
  • tootmisega seonduva info edastamine kolleegidele ja alluvatele.

Lisainfo: Töötamine toimub graafiku alusel 3 päeva tööl ja 3 päeva vaba, öistes vahetustes kl 17.00-05.00.

Ootused kandidaadile

Sinu sujuvat sisseelamist toetab iseseisvus, hea eestvedamise ja koostööoskus, huvi toiduainete tootmisprotsessi vastu, lahendustele orienteeritud suhtumine jakorrektsus. Sul on eelnev tootmise ja/või laotöö kogemus ning juhtimisalane kogemus, arusaam kvaliteedi-ja hügieenireeglite olulisusest, hea arvutikasutamise oskus.Suhtlemisel kolleegidega vajad eesti keele oskust ning vene keele oskust suhtlustasandil.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle tööle väärilist tasu ja õhtuse aja lisatasu, enesetoestust läbi arendusprotsesside ning suurepärast võimalust rakendada oma teadmisi ning kogemusi rahvusvahelises kontsernis Lantmännen Unibake. Sul on abivalmis kolleegid ja toetame Sind sisseelamisel. Sinu heaolu edendamiseks pakume spordikompensatsiooni (Stebby) 100 EUR kvartalis ja meil on ägedad meeskonna ja ettevõtte ühisüritused.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: