2023-08-23 14:48:55

Välitööde teostaja

CVKeskus.ee klient
Alates 1300 €/kuus Bruto
Oleme edukas koristus- ja puhastusteenuseid pakkuv ettevõte. Meid on õnnistatud tublide töötajate ning heade klientidega ning tänu neile on ettevõte pidevalt kasvamas. Meie klientideks on nii ettevõtted kui eraisikud. Pakume hoolduskoristust kodudele ning äripindadele, teeme eripuhastustöid ning peatselt hakkame pesema ka autosid. Meile kohe meeldib kõik puhtaks ning korda teha! :)

Töö kirjeldus

Peamised tööülesanded on välitööde teostamine meie regulaarsete teenusetarbijate juures ning ühekordsete tööde näol. Peamised tööd on suvisel ajal muru niitmine ning trimmerdamine, aga ka üldine väliterritooriumi korrashoid. Talvisel ajal lume lükkamine ning libedusetõrje. Riiklikel lipupäevadel tuleb heisata ning langetada lippusid. Objektid on ettevõtted ning korteriühistud.

Kuna pakume laia teenustevalikut, siis vahel saab kaasa lüüa ka teistes töödes.

Objektide vahel liigutakse tööautoga, kasutatakse kaasaegseid töövahendeid.

Ootused kandidaadile

Antud ametikohal ei saa hakkama kui puudub B-kategooria juhiluba.

Ootused tulevasele kolleegile:

Korrektsus

Täpsus

Töökus

Puhtusearmastus ning ilumeel

Ettevõte pakub

Pakume kindlat töökohta kasvavas ettevõttes. Oleme väga kaasaegse ning uuendusmeelse lähenemisega, seega täiustame pidevalt oma teenuseid ning vahendeid millega neid teostada. Töötajate kaasamõtlemine ning ettepanekud efektiivuse tõstmiseks on väga teretulnud!