2023-08-23 14:48:55

Valgustuse müügivaldkonna juht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Valgustuse valdkonnajuhi ülesandeks saab olema uute B2B klientide otsimine, olemasolevate klientide haldamine (CRM) ja toodete tutvustamine. Müügivaldkonna juhi põhirõhk on proaktiivsel müügitööl ja tulemuslikul müügijärgsel kliendihaldusel. Vastutusvaldkonda hakkab kuuluma ka müügitegevuste kavandamine, teostamine ja müügiaruandluse tegemine, samuti ka turundustegevustes osalemine.  Töö eesmärk on kliendi vajaduste väljaselgitamine ja edastamine tootehalduritele, et tagada osapoolte edukas koostöö.

Ootused kandidaadile

Ootame, et Sul oleks soov teha B2B müügitööd, varasem töökogemus tehnilises valdkonnas tuleb kasuks. Heale müügivaldkonnajuhile omaselt ootame Sinult tulemustele orienteeritud mõtteviisi, väga head suhtlemis-, läbirääkimis- ja eneseväljendusoskust, järjepidevust ning suutlikkust iseseisvalt otsuseid vastu võtta. Ootame, et Sul on väga hea eesti, inglise ja vene keele oskus suhtlustasandil. Ootame Sind kandideerima kui Sa oled hea rutiinitaluvusega, proaktiivne müügiinimene, initsiatiivikas ja positiivse ellusuhtumisega ning naudid meeskonnas kaasamõtlemist.

Ettevõte pakub

Sinule pakutakse huvitavat müügitööd ja enesearendamise võimalust. Sind on ootamas mugavad töötingimused Tallinna, Rakvere või Tartu kontoris ja võimalus töötada osaliselt kodukontoris. Sinu panust väärtustatakse ja hinnatakse kõrgelt - see kajastub konkurentsivõimelises töötasus, millele lisandub tulemustasu, Stebby kompensatsioon ja 30 päevane puhkus. Sul on võimalus teha tööd Eesti ettevõttes, mis ootab Sinu panust!

 

NB! Kontakteerume kandidaatidega jooksvalt ning

konkurss lõpeb sobiva kandidaadi leidmisel!

 

Tekkis huvi? Anna endast julgelt märku kandideerides läbi CVKeskus.ee.

Lisainfot küsi +372 53491551 ee

CVKeskus.ee värbamiskonsultant Anu Saukas