2023-08-23 14:48:55

Turundusspetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime ägedat turundusspetsialisti, kelle soov on panustada sellesse, et Eestimaa inimesed elaksid terve ja pika elu. Sinu töö sisuks on kasvatada Meliva tuntust, luua tähenduslikku ja haaravat sisu nii pildis kui kirjas ning juhtida eesmärgipäraselt digiturundust. 

Ootused kandidaadile

Sobivalt kandidaadilt ootame varasemat töökogemust turundusvaldkonnas, kasuks tuleb kampaaniate läbiviimise kogemus ja väga hea kirjutamisoskus. Lisaks oskus edukalt juhtida sotsiaalmeediat ja digiturunduskanaleid. Ootame, et oled suurepärane suhtleja, kes armastab nii iseseisvalt kui ka meeskonnas töötamist. Oskad ise luua kujunduslahendusi.

Ettevõte pakub

Melivas ootab sind ees toetav ja inspireeriv 3-liikmeline meeskond ning võimalus teha koostööd Eesti parimate loov- ja digiagentuuridega, et aidata kaasa inimeste terviseteadlikkuse kasvatamisse. Pakume Sulle motiveerivat töötasu, paindlikku töökeskkonda, võimalust kiiresti kasvavas ettevõttes pidevalt areneda ning loovalt oma nutikaid ideid ellu viia. Tervise toetamiseks pakume Sulle laiaulatuslikku Meliva Terviseplaani, mis hõlmab näiteks üld- ja eriarstiabi vastuvõtte ja hambaravihüvitist. Samuti saad osa meie koolitustest ja inspireerivatest siseüritustest.