2023-08-23 14:48:55

Turundusspetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Kas oled avastanud, et turundus ei ole ainult töö, vaid ka elustiil ja hobi? Mõtled sageli, kuidas Sina üht või teist sõnumit koostaksid? Vaatad trammipeatuses valgusreklaami ja tahaksid selle teksti selgemaks ning suupärasemaks muuta? Kuulad raadiot ja naudid saatejuhi väljendusrikast sõnakasutust ning sõnumi edasiandmise oskust? Loed raamatut ja rõõmustad, sest peale autori on imelist tööd teinud ka küljendaja ning kujundaja? Hindad ausaid ja päris lugusid, mis on kirja pandud ilusas eesti keeles? Tead, et turundus on emotsioonide loomine ja parim tulemus sünnib siis, kui inimesed Sinu tootesse päriselt usuvad ning Sinuga samu väärtusi jagavad?

Ootused kandidaadile

Heaks turundajaks ei tee meid vaid koolis õpitu. Maailma parimate turundajate hulgas on väga erinevate elualade inimesi. Ka mina usun, et eesti keelt võib turundada nt õpetaja, ajaloolane, keeletoimetaja või tõlkija. Seepärast proovime uut kolleegi leida veidi teisiti. Ma ei oota esmalt Sinu CV-d. Palun kirjuta mulle kuni 3500 tähemärgi pikkune kiri, milles räägid:

  • mida tähendab Sinu jaoks eesti keele maine;
  • kuidas Sina eesti keelt turundaksid;
  • kas teaduse turundamine vajab erioskusi;
  • miks Sa meiega liituda soovid.

 

Ettevõte pakub

Ootan Sinu kirja oma e-postkasti enne 15. detsembrit. Loen kõik kirjad hoolega läbi ja püüan leida selle imelise miski, mis meie koostööst võiks sündida. Kui maailmavaade ja turundustunnetus klapivad, kirjutan Sulle enne jõule. Küll jõuame siis ka Sinu CV üle vaadata.