2023-08-23 14:48:55

Turundusspetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Oled mõelnud, et kui kõik hästi toimib ja sujub, siis on see üks kordaläinud päev? Ja et just Sina tahaks olla see, kes masinavärgi suuri ja väikeseid rattaid õlitab? Sel juhul oled Sa õige inimene, sest Viimsi SPA ja Atlantis H2O Aquapark, Meresuu SPA ja Grand Rose SPA hotellid otsivad oma sõbralikku meeskonda südikat turundusspetsialisti. 

Sinu ülesanneteks on tunda sotsiaalmeedia ja ka offline meedia nüansse, omada ilumeelt ning osata põnevalt kirjutada. Kasuks tuleb kuu Sul paneb ka kujunduste tegemine silma särama ning Sulle meeldib lisaks "suurtele" asjadele nokitseda ka väiksemate kallal. 

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on eelnev turunduskogemus. Oled hea organiseerimis- ja koostöövõimega, suurepärase suhtlemisoskusega ning hea pingetaluvusega. Oled sobiv kandidaat kui Sa otsid kohta kus kõik oma loomingulised ideed välja käia.

Ettevõte pakub

Sind ootab meie kontori kõige uuem arvuti ning mõnusaim nurgake. Lisaks pakume Sulle ägedaid sportimisvõimalusi ning soodustusi meie kolmes spaas. Sinu nägu saab olema meie nägu!