2023-08-23 14:48:55

Turunduse automatiseerimise spetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Olen Telia Eesti digiturunduse osakonna juht Emilie Toomela-Kärson ning otsin meie tiimiga liituma turunduse automatiseerimise spetsialisti.

Telias saad koos töötada oma ala ekspertidega digiturunduse osakonnas, kus on turunduse  automatiseerimise, online-reklaamide planeerimise ja veebilehtede optimeerimise (SEO) meeskonnad. Tegutsed koos ambitsioonika ja ühtehoidva tiimiga ning saad teha tipptasemel karjääri turunduse ühes kõige nõutumas valdkonnas – automatiseerimises.

Hoiame silma peal töö ja eraelu tasakaalul – usume, et puhkamine on produktiivne tegevus ning väärtustame tehnoloogiasektoris konkurentsivõimelist töötasu ja boonuseid.

Ready to make better happen? 

Tehnoloogiline innovatsioon tugineb kiirele ja küberturvalisele andmesidele. Tule liitu telekommunikatsiooni lipulaeva Teliaga, kus ootavad sind ees põnevad tehnilised ja andmealased väljakutsed!

Turunduse automatiseerimise spetsialistina oled vastutav otsekommunikatsiooni kanalites strateegiate väljatöötamise ja automatiseeritud teavituste loomise ning tulemuslikkuse eest. Turundustiimide kõrval on sinu olulisteks koostööpartneriteks tootearendus-, analüütika- ja andmeteaduse meeskonnad.

Sinu vastutada on:

  • töötada välja ja ellu viia automatiseeritud teavituste turundusplaane otsekommunikatsiooni kanalites (email, push notification, SMS jmt) üle Telia põhiteenuste ja kliendisegmentide;
  • tihe koostöö arendus- ja tootetiimidega, et kaardistada uusi strateegilisi kliendisündmusi ja andmeid, mida integreerida turunduse automatiseerimise platvormidele;
  • monitoorida automatiseeritud kommunikatsioonide tulemusi ja koostöös analüütikatiimiga arendada uusi võimekusi tulemuste jälgimiseks ja interpreteerimiseks;
  • rakendada masinõppe ja AI-põhiseid andmeteaduse mudeleid automatiseeritud turundusteavitustes;
  • luua eksperimente ja A/B teste, mille abil optimeerida automatsioonide tulemuslikkust nii kaasatuse kui konversioonide osas.

Ootused kandidaadile

Oled see sina?

Vajalikud oskused ja teadmised:

  • 3 või enam aastat turunduse automatiseerimise, CRM, UX disaineri või tarkvaraarendaja kogemust;
  • varasem kogemus turunduse automatiseerimise platvormide integratsioonide ja tehniliste arenduste osas;
  • strateegiline mõtlemine äriprobleemide lahendamiseks ja avatus uute tehnoloogiate kasutuselevõtuks;
  • analüütilised oskused, mis toetavad andmepõhist ja tulemustele orienteeritud hoiakut turundusstrateegiate loomisel;
  • heal tasemel HTML and Exceli teadmised;
  • projektijuhtimise oskused;
  • selge väljendusoskus eesti keeles.

Kasuks tulevad:

  • Pythoni, JavaScripti ja SQL oskused on kasulikud, kuid mitte kohustuslikud ning neid on võimalik õppida töö käigus;
  • kasutajakogemuse alased teadmised nii customer kui user experience tähenduses, mis aitab sul luua terviklikke klienditeekondi ja personaliseeritud kogemust;
  • huvi tehnoloogia- ja telekommunikatsioonivaldkonna vastu.

Kandideeri julgelt kui sa ei vasta ka kõigile tingimustele siin nimekirjas – otsime enda ambitsioonikasse tiimi inimest, kes soovib kiirelt areneda ning rakendada oma tehnilist taipu! 

Ettevõte pakub

Telia on enamat kui töökoht

Meie juures on sul võimalus õppida rahvusvahelistelt kolleegidelt, kes on oma ala asjatundjad. Töötame koos selle nimel, et muuta maailm paremaks ja lahendada keerukaid väljakutseid. Oleme uhked oma sõbraliku töökeskkonna ja tugeva juhtimiskultuuri üle, kus kõik naudivad oma tööd. Meie edu saladuseks on mitmekesisus ning ambitsioonikad eesmärgid pakkuda klientidele tipptasemel tooteid ja erakordseid kogemusi. Kui soovid päriselt maailma mõjutada, on see sulle just õige koht!

Lisaks pakume suurepärast hüvede paketti, et sul ikka indu ning inspiratsiooni jaguks:

  • Täiendavaid puhkusepäevi ning paindlikku töökeskkonda, et saaksid töö ja eraelu päriselt tasakaalus hoida.
  • Kui sulle juba novembris tundub, et pole pool aastat kordagi päikest näinud, ei pea sa keskkonnavahetuseks tingimata puhkust võtma – 30 päeva aastas võid kaugtöötada ükskõik millisest Euroopa Liidu riigist.
  • Sporditoetust ja eraravikindlustust, sest tervis on meie kalleim vara.
  • Ettevõttesiseseid programme, mille abil nii isiklikult kui ametialaselt kasvada ja areneda.
  • Ja muidugi häid pakkumisi Telia ja meie partnerite teenustele ning toodetele.

Liitu meiega!

Kui soovid meie tiimiga liituda, siis kandideeri julgelt!

Me värbame jooksvalt ning sobiva kandidaadi leidmisel sulgeme konkursi. Seega julgustame sind huvi korral kohe kandideerima!

Kandideerimisel palun arvesta, et meie tiimi asub Tallinnas ning meiega liitudes ootaksime sind kontorisse paar korda nädalas (Mustamäe tee 3, Tallinn).

Konkursil osalemiseks palume sul saata CV ja lühike kaaskiri, kus kirjuta, miks kuulutus sind kõnetas ning miks just ennast selles rollis näed. Ootame sind kandideerima meie ametliku värbamisplatvormi Workday kaudu ning me ei käsitle CV-sid, mis laekuvad emaili või mõne muu kanali kaudu. Niimoodi saame tagada, et sinu isikuandmed on turvaliselt hoitud.

Kui soovid töö kohta rohkem teada saada, võta ühendust Linkedinis, kirjuta e-kiri aadressil emilie.toomela-karson(at)telia.ee või helista +372 5814 5058

Teostame oma töötajatele taustakontrolli, sh karistusregistri ja krediidikontrolli päringud.

Welcome to Telia – Join us and make better happen!