2023-08-23 14:48:55

Turundusanalüütik

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Olen Telia Eesti digiturunduse osakonna juht Emilie Toomela-Kärson ning otsin meie tiimiga liituma turundusanalüütikut.

Telias saad koos töötada oma ala ekspertidega digiturunduse osakonnas, kus on turunduse  automatiseerimise, online-reklaamide planeerimise ja veebilehtede optimeerimise (SEO) meeskonnad. Tegutsed koos ambitsioonika ja ühtehoidva tiimiga ning saad teha tipptasemel karjääri turunduse ühes kõige nõutumas valdkonnas – automatiseerimises.

Meie tiimi fookus on automatiseeritud tegevustel ning turundustiimide kõrval on sinu olulisteks koostööpartneriteks andmeteaduse ja ärianalüütika meeskonnad.

Hoiame silma peal töö ja eraelu tasakaalul – usume, et puhkamine on produktiivne tegevus ning väärtustame tehnoloogiasektoris konkurentsivõimelist töötasu ja boonuseid.

Ready to make better happen? 

Tehnoloogiline innovatsioon tugineb kiirele ja küberturvalisele andmesidele. Tule liitu telekommunikatsiooni lipulaeva Teliaga, kus ootavad sind ees põnevad analüütilised ja andmeteaduslikud väljakutsed!

Turundusanalüütikuna on sinu ülesandeks uurida kliendibaasi segmente ja klienditeekondi, viia läbi põnevaid eksperimente ning ellu viia sihtgruppide strateegilisi analüüse. Sinu panus aitab kujundada tõhusaid turundusstrateegiaid ja tagada ettevõtte jätkusuutlik kasv.

Sinu hoolde usaldame:

  • kliendibaasi ja kasutajateekondade analüüs ning uurimistöö;
  • automatiseeritud otseturunduse teavituste (email, push notification, SMS jmt) ja online-reklaamide turundusplaanide jaoks sihtgrupi analüüs üle Telia põhiteenuste ja kliendisegmentide;
  • monitoorida automatiseeritud kommunikatsioonide tulemusi ja koostöös ärianalüütika tiimiga arendada uusi võimekusi tulemuste jälgimiseks ja interpreteerimiseks;
  • rakendada masinõppe ja AI-põhiseid andmeteaduse mudeleid automatiseeritud turundusteavitustes;
  • luua eksperimente ja A/B teste, mille abil optimeerida automatsioonide tulemuslikkust nii kaasatuse kui konversioonide osas;
  • raportite loomine turundustegevuste tulemuslikkuse analüüsimiseks ja hindamiseks;
  • tihe koostöö arendus- ja tootetiimidega, et kaardistada uusi strateegilisi kliendisündmusi ja andmeid, mida integreerida turunduse automatiseerimise platvormidele.

Ootused kandidaadile

Oled see sina?

Sul on head analüütilised oskused, mis toetavad andmepõhist ja tulemustele orienteeritud hoiakut turundusstrateegiate loomisel. Sind iseloomustab strateegiline mõtlemine äriprobleemide lahendamisel ja avatus uute tehnoloogiate kasutuselevõtuks. Sa oled tugev projektide planeerimisel ja elluviimisel ning tulemuste mõõtmisel.

Oled suurepärane kandidaat, kui:

  • sul on praktiline töökogemus andmeanalüüsi valdkonnas (2+ aastat);
  • kõrgharidus matemaatikas, majanduses, arvutiteaduses või muul sarnasel erialal;
  • valdad vabalt SQLi ja Excelit ning mõistad andmebaaside ülesehitust ja põhimõtteid;
  • põhiteadmised eksperimentide ja A/B testide läbiviimise osas;
  • sul on väga hea eesti keele oskus.

Kasuks tulevad:

  • Pythoni oskused on kasulikud, kuid mitte kohustuslikud ning neid on võimalik õppida töö käigus;
  • varasem kogemus turunduse automatiseerimise platvormide integratsioonide ja tehniliste arenduste osas.

Kandideeri julgelt kui sa ei vasta ka kõigile tingimustele siin nimekirjas – otsime enda ambitsioonikasse tiimi inimest, kes soovib kiirelt areneda ning rakendada oma analüütilisi oskuseid! 

Ettevõte pakub

Telia on enamat kui töökoht

Meie juures saad õppida oma ala tippudelt ja koos väljakutseid lahendades muuta maailma paremaks paigaks. Oleme uhked oma sõbraliku, mitmekesisust toetava töökeskkonna ja tugeva juhtimiskultuuri üle, kus kasvad nii professionaali kui inimesena.  Meil on kirge ja ambitsiooni pakkuda oma klientidele tipptasemel tooteid ja erakordseid kogemusi.

Kui soovid tänases valikuterohkuses päriselt maailma mõjutada, on meie tiim sulle just õige koht!

Lisaks pakume suurepärast hüvede paketti, et sul ikka indu ning inspiratsiooni jaguks: 

  • Täiendavaid puhkusepäevi ning paindlikku töökeskkonda, et saaksid töö ja eraelu päriselt tasakaalus hoida. 
  • Võimalust teha kaugtööd 30 päeva aastas ükskõik millisest Euroopa Liidu riigist. 
  • Sporditoetust ja võimalust liituda eraravikindlustusega.  
  • Ettevõttesiseseid programme, mille abil nii isiklikult kui ametialaselt kasvada ja areneda.
  • Ja muidugi häid pakkumisi Telia ja meie partnerite teenustele ning toodetele.

Liitu meiega!

Kui soovid meie tiimiga liituda, siis kandideeri julgelt!

Kui soovid töö kohta rohkem teada saada, võta ühendust Linkedinis, kirjuta e-kiri aadressil emilie.toomela-karson(at)telia.ee või helista +372 5814 5058.

Me värbame jooksvalt ning sobiva kandidaadi leidmisel sulgeme konkursi. Seega julgustame sind huvi korral kohe kandideerima!

Kandideerimisel palun arvesta, et meie tiim asub Tallinnas ning meiega liitudes ootaksime sind kontorisse paar korda nädalas (Mustamäe tee 3, Tallinn).

Ootame sind kandideerima meie ametliku värbamisplatvormi Workday kaudu ning me ei käsitle CV-sid, mis laekuvad emaili või mõne muu kanali kaudu. Niimoodi saame tagada, et sinu isikuandmed on turvaliselt hoitud.

Teostame oma töötajatele taustakontrolli, sh karistusregistri ja krediidikontrolli päringud.

Welcome to Telia – Join us and make better happen!