2023-08-23 14:48:55

Turundus- ja kommunikatsioonijuht (tähtajaline tööleping)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Töö peamine eesmärk on igapäevane turundustegevuste ja kommunikatsiooni juhtimine vastavalt Cityconi strateegiale. Tegemist on tähtajalise töölepinguga.

 

Tööülesanded on:

• keskuste juhtkonna toetamine turundustegevuste elluviimisel;

• turundusplaani koostamine ja elluviimise tagamine kahes kaubanduskeskuses;

• turu- ja meediauuringute analüüsimine ning vajalike tegevuste planeerimine ning elluviimine;

• meediasuhete planeerimine ning haldamine;

• igapäevane suhtlemine agentuuridega;

• erinevate projektide koordineerimine ja suhtlemine keskuste üürnikega, kogukonnaesindajatega, partneritega ja meediaga.

Ootused kandidaadile

Oled inimene, keda otsime, kui Sul on töökogemus kaubanduses ja/või meedias ning teadmised turundusest lõpptarbijale. Sul on head teadmised erinevate meediaväljundite kohta ning tunned hästisotsiaalmeedia ja online lahenduste võimalusi. Sul on suurepärane suuline ja kirjalik eneseväljendamiseoskus. Sa oled omandanud kõrghariduse turunduse, avalike suhete või kommunikatsiooni valdkonnasent arvestame, kui Sul on vastav töökogemus. Sa oled tulemustele orienteeritud, täpne ja iseseisev. Sa hindad kõrgelt meeskonnatööd, oled hea suhete looja ja hoidja. Sa valdad eesti keelt nii kõnes kui kirjas ning suhtled vabalt inglise keeles.

Ettevõte pakub

Kui näed Citycon’i oma tulevase tööandjana ja pakutav ametikoht sobib Sinu kogemuse jatulevikuplaanidega, siis võta ühendust meie värbamispartneriga Talent Mill. Anna oma huvist teada kuni 30.04.2021.