2023-08-23 14:48:55

Tõstukijuht

CVKeskus.ee клиент

Töö kirjeldus

Saku Õlletehas on üks mõnusalt vastuvoolu töökoht – mitte üksnes selle osas, et saab igapäevaselt liiklejatega vastuvoolu sõita, vaid oleme ka omanäoline tööandja – globaalse haardega, kuid samas läbi ja lõhki kodumaine ettevõte. Siit leiab igaüks midagi, mis kõnetab.

„Olen oma meeskonda otsimas täpse silmaga tõstukijuhti, kes on kohusetundlik koostöötegija. Minu tiimis oled oluline vahelüli tootmis- ja tarneahelale – vastutad selle eest, et tootmisliinid, komplekteerimisala ja ladu oleksid varustatud materjalide, taara ning toodetega. Sinu igapäevatöö annab tähtsa panuse sellesse, et meie tooted jõuaksid õigeaegselt ja korrektselt kliendini. Sinul on aga hea võimalus saada uusi kogemusi logistikavaldkonnas!“ – Margus, laooperatsioonide juht.

Ootused kandidaadile

  • Tõstukijuhi loa olemasolu;
  • Oled valmis töötama 8- või 12-tunnistes vahetustes, sh öösiti;
  • Kasuks tuleb varasem töökogemus tõstukitega ja eesti keele oskus;

Ettevõte pakub

Sind ootavad põnevad erialased väljakutsed, mitmesugused ühisüritused ja toetavad kolleegid, kes on ühtlasi oma valdkonna tugevaimad tegijad. Talvel puhkad 7 päeva kauem ning tööle saad käia tasuta bussiga (Raplast, Kohilast ja Tallinnast). Lisaks sellele oleme peresõbralik tööandja ning väärtustame oma töötajate peresid mitmete hüvedega. Sellest ja teistest sind, sinu tervist ja heaolu toetavast saame aga lähemalt juba rääkida vestlusel.