2023-08-23 14:48:55

TOOTMISJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu tulevaseks tööks on: Harju Elektri tootmise igapäevane juhtimine ja tootmisprotsesside arendamine, ressursside planeerimine ja LEAN-tööriistade strateegiline rakendamine tootmises. Inimesed on meie ettevõtte suurim vara - Sa oled otseseks juhiks 5-le ning liidriks ja partneriks ligi 225 inimesele meie kahes tehases. Tootmisjuht kuulub ettevõtte juhtrühma ja on partneriks ettevõtte teistele ärivaldkondadele.

Ootused kandidaadile

Sobival kandidaadil on: magistrikraad tehnilisel erialal (nt elektrotehnika või mehaanikaalal), vähemalt 5-aastane tootmise juhtimise kogemus tööstusettevõttest, inimeste juhtimise kogemus, varasem kogemus LEAN- metoodika rakendamisega, ladus eesti ja inglise keele oskus (suuline ja kirjalik). Kasuks tuleb vene keele oskus ja CAD tarkvara kasutamise kogemus. Inimesena oled heatahtlik, sõbraliku ja avatud suhtlusstiiliga ning hindad kõrgelt meeskonnatööd. Sa tahad juhtida inimesi ning luua väärtust koos oma meeskonnaga. Sul on kogemusi tootmisprotsesside arendamises ja muutuste juhtimises, oled valmis võtma vastutust ja Sinus on jõudu planeeritu ellu viia.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle: eneseteostuse võimalust arenevas ettevõttes, professionaalset ja sõbralikku töökollektiivi, võimalust mõjutada Eesti ühe vanima tööstusettevõtte käekäiku, tulemustest sõltuvat kompensatsioonipaketti ja mitmeid soodustusi.