2023-08-23 14:48:55

TOOTMISJUHI ABI

Töö kirjeldus

Sinu peamiseks ülesandeks on Lean põhimõtete juurutamine ettevõttes, igapäevaste parenduste elluviimine, tagamaks efektiivsuse tõusu ja toodete kõrge kvaliteeti.

Ootused kandidaadile

Ootame, et Sul on tehniline kõrgharidus, varesem kogemus tootmise arendamises või juhtimises ning põhjalikud teadmised LEAN metoodikatest ja metallitöötlemise tehnoloogiatest. Sul on tugev enesekehtestamisvõime, oled hea suhtleja, initsiatiivikas, analüüsivõimeline ja tulemustele orienteeritud.  Suhtled vabalt vene keeles, suhtlustasandil eesti ja inglise keeles. oled vilunud arvutikasutaja ja suure eelise annab ERP süsteemide kasutamise kogemus.

Ettevõte pakub

FREENis me hoolitseme selle eest, et töötajatel oleks hea keskkond töötamiseks ja tulemuste saavutamiseks. Selleks pakume konkurentsivõimelist tasu,  pikaajalist ja mitmekesist tööd, usalduslikku õhkkonda, kaasaegseid töövahendeid- ja keskkonda. 

TÄHELEPANU!

Pakutav ametikoht ja meie kaasaegsed kontori-ja tootmisruumid  asuvad Kohtla-Järvel! Pakume tööandja poolt elamispinda ja transpordikompensatsiooni.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: