2023-08-23 14:48:55

Tootmisinsener

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu tööks saab juhtida tehnoloogiaprotsesse kvaliteetse toote ja tõrgeteta tootmise protsessi toimimiseks, efektiivsuse ning kulutõhususe tagamiseks. Sa oled ettevõttes tootmistehnoloogia ekspert, kes kasutab oma teadmisi kaasaegsete lahenduste väljatöötamisel ja parendamisel toodete ning tootmismeetodite osas.

Tootmisinsener vastutab järgmiste protsesside eest:

  • Tootmisprotsesside kavandamine (meetodid, allhanke vajadus, tootmisoperatsioonide järjekord jne.), juurutamine ja optimeerimine, et tagada efektiivne, kvaliteetne ja kulutõhus tootmine.
  • Tootmisprotsessiks vajaliku dokumentatsiooni , süsteemiandmete ja omahinna arvutuse olemasolu ning korrektsus.
  • Tootmises tekkivate tehniliste probleemide (toote konstruktsioon, detailide vastavus joonisele ja retseptile, seadmetest tulenevad vead jm.) esmane identifitseerimine, analüüs ning lahenduse otsimine.
  • Tootmistehnoloogiate ja – meetodite pidev parendamine. Tootmisprotsessi analüüsimine ja parendusettepanekute tegemine. Ettevõttesisene nõustamine, juhendamine ja koolitamine tootmistehnoloogia, - protsesside ja töövõtete osas.
  • Tootmiseks vajalike tootmisprogrammide koostamine ning optimeerimine ja pinnapaigutuste koostamine. Tootmisinsener arendab ja optimeerib tootmisprotsesside jaoks vajalikke programmeerimisfaile, sealhulgas CNC masinate ja teiste automaatsete seadmete programmeerimine.
  • Tootmiseks vajalike tehnoloogiate, rakiste ja väiketööriistade väljatöötamine ning esmase valmistamise korraldamine.

Ootused kandidaadile

Ootame sind kandideerima, kui sul on tehniline kõrgharidus ja eelnev kogemus sarnasel ametikohal, soovitavalt metallitöötlemisega tegelevas ettevõttes. Sa oled tegelenud tööjooniste ja juhendite koostamisega ning tunned ennast koduselt CAD/CAM programmidega töötamisel.  Eriti oluline sinu puhul on hea suhtlemis- ja koostööoskus, tehniline taiplikkus ning võime näha seoseid ja tervikut. 

Tootmisinseneri roll ettevõttes nõuab tehnilisi teadmisi tootmistehnoloogiatest, kvaliteedijuhtimise oskusi, analüütilist mõtlemist, probleemilahendusvõimet ja head koostööoskust. Probleemide lahendamise oskused on tõrgeteta ja kvaliteetse toote tootmisprotsessi toimimise toetamiseks üliolulised. 

 

Ettevõte pakub

Meie ettevõte on kasvuetapis ja liigume uude, kaasaegsesse tootmishoonesse Väänas, Joa tee 17. Tootmisinsenerina saad sa  kujundada ja optimeerida meie tootmisprotsesse uues keskkonnas.

See on suurepärane võimalus, kui soovid:

  • Osaleda millegi suure käivitamises: Saad olla keskne tegija uue tootmishoone käivitamisel ja tootmistehnoloogiate juurutamisel.
  • Rakendada ja arendada oma oskusi: Uue tootmishoone jaoks täiendame oma masinaparki. See võimaldab sul rakendada oma teadmisi ja arendada edasi oma professionaalseid oskusi.
  • Mõjutada ettevõtte tulevikku: Sinu ideed ja lahendused aitavad kujundada meie tootmisprotsesse ja tõsta tootlikkust.
  • Töötada innovatiivses ja toetavas meeskonnas: Meie kollektiiv on avatud uutele ideedele ja toetab innovatsiooni. Koos loome inspireeriva ja motiveeriva töökeskkonna.
  • Tulevikuvisioon: Saad panustada ettevõtte kasvu ja mängida olulist rolli meie tootmisvõimekuse laiendamisel.