2023-08-23 14:48:55

Tootmise tehniline operaator

Töö kirjeldus

ICONFIT (iconfit.ee) on asutatud 2013 ning on kiiresti kasvav tervisetoitude tootja. Meie tooted on saadaval ~1000 kaupluses üle Balti riikide. Arendame ja toodame pulbersegudena ja kapslitena tervisetoite ja toidulisandeid, mis jõuavad iga kuuga järjest enamatesse kauplustesse. 

Seoses mahtude kasvuga vajame tootmisesse juurde veel ühte tehniliste oskustega töötajat, kes saab hästi aru erinevate tootmismasinate tööst ja õpib neid ka kohapeal seadistama. 

Sinu peamisteks ülesanneteks saavad olema:

• Tootmisliinide ja masinate abil pulbersegu ja kapslitoodete tootmine. Liinide seadistamine vastavate toodete tootmiseks ning regulaarne tootmise ja kvaliteedi järgimine töö käigus. Siin on väga vajalikud tehnilised oskused, et masinate tööst aru saada, neid seadistada ja lihtsamaid probleeme jooksvalt lahendada. 

• Pulbersegude segamine vastavalt retseptidele. Valmissegude pakkimine masinate abil. Siin on osaliselt vaja ka kuni 25kg toorainepakendite tõstmist aga väikeses mahus. 

• Oma tööpiirkonna ja masinate puhastus. Töö käigus ja peale kasutamist masinate ja töökeskkonna puhastus. Sellega on abiks ka abitöötaja, kes hakkab ka päeva lõpus osa sellest tööst tegema.

• Vajadusel abiks muudel tootmise- ja laotöödel. Töö käigus ja peale kasutamist masinate ja töökeskkonna puhastus. Sellega on abiks ka abitöötaja, kes hakkab ka päeva lõpus osa sellest tööst tegema.

 

Ootused kandidaadile

Ootame healt kandidaadilt kohusetundlikkust, detailitäpsust ja korraarmastust, et ruumid oleksid alati korras, tooted kvaliteetsed ning toidutootmise masinatel tagatud hea hügieen. 

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume stabiilset ja huvitavat tööd, motiveerivat töötasu, sõbralikke kolleege ja võimalust olla tähtis osa kiire arenguga tervisetoodete ettevõttest. Tööaeg on E-R. Alustamise aeg kokkuleppel kl. 8.00-9.00. Tootmine asub Haabersti linnaosas Härgmäe 24, Tallinn. Saab hästi ligi nii autoga, kui Paldiski mnt. ühistranspordiga. 

 

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: