2023-08-23 14:48:55

Tootmise (mobiilide või arvutite testija) ja laotöötaja

CVKeskus.ee klient
Alates 1000 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Otsime tootmise (mobiilide ja arvutite testijaid) ning laotöötajaid – tule tee vanast uus! 

 

Ole sa kassapidaja või mikroskeemide koostaja – kui sa suudad eristada nutitelefoni tahvelarvutist, siis loe edasi. Meil on natuke teistsugune tootmine, sest me ei loo midagi uut – ostame kasutatud seadmed, kontrollime, teeme korda ja saadame uuele ringile. Meil ei ole vahetusi ega öötööd – töötad E-R kell 8:30-17:00. Et tühi kõht töötahet ja tuju ära ei viiks, pakume tasuta puuvilju ja lõunaid – saad ise valida kas soovid süüa suppi või praadi, ka taimetoitlastega arvestame. Töökeskkond on vaikne, mugav ja puhas. Toetame sportimist ja vaimset tervist, teeme ühisüritusi ja arenguvõimalusi on meil ka. Eelnevat kogemust elektroonikaga/tehnikaga me ei oota, tule ja õpetame sind meie parimate spetsialistide käe all välja. 

 

Mida Sa tegema hakkad?

Leiame just sulle sobiva töö seadmete töötlemisel vanast uueks. Variante on meil mitmeid nii seadmete töötlemisel kui laos – saab seadmeid nii ette valmistada, testida kui remontida või liituda lao meeskonnaga ja anda oma panus kauba sorteerimisel ja komplekteerimisel. 

Ootused kandidaadile

Meie ootused Sinule:

Arvuti on töövahend pea kõigil meie töötajatel – seega hea, kui oskad arvutit kasutada. Rutiinitaluvus on oluline, et oma tööst pikalt rõõmu tunda. Täpsus, detailide märkamine ja kiirus on vajalikud igas töö etapis. Õpihimu, julgus küsida, meeskonnas töötada ja võime kohaneda muutustega on meie juures olulised – julgus ja uudishimu, kirglikkus ja pühendumus on meie põhiväärtused.

Ettevõte pakub

Kes me oleme ja miks me töötajaid otsime?

 

Me oleme Põhjamaade suurim tegija kasutatud elektroonika valdkonnas. Tartus on meid üle 530 töötaja, Euroopas kokku 1100 ringis. Igas kuus testime keskmiselt 75 000 seadet. Võimas, kas pole?Kasvame jõudsalt ning meie töölaualt läbi käivate seadmete hulk suureneb pidevalt. Seetõttu on meil vaja juurde inimesi, kes seadmetele uue elu annaksid. Iga meie töötaja annab oma panuse ökoloogilise jalajälje vähendamiseks.

 

Mida me Sulle pakume?

 

Meil ei ole vahetusi ega öötööd – töötad E-R kell 8:30-17:00. Et tühi kõht töötahet ja tuju ära ei viiks, pakume tasuta puuvilju ja lõunaid – saad ise valida kas soovid süüa suppi või praadi, ka taimetoitlastega arvestame. Töökeskkond on vaikne, mugav ja puhas. Toetame sportimist ja vaimset tervist, teeme ühisüritusi ja arenguvõimalusi on meil ka.

 

Eelnevat kogemust elektroonikaga/tehnikaga me ei oota, tule ja õpetame sind meie parimate spetsialistide käe all välja.