2023-08-23 14:48:55

Tootmise- ja laotöötaja

CVKeskus.ee klient
1300 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

ICONFIT (iconfit.eu) on kiiresti kasvav Eesti spordi- ja tervisetoitude tootja kelle valikus on u. 100 tootenimetust ning valik kasvab veelgi. Meie tootevalikus on nii spordi- kui tervisetoite ja oleme väga tugevad ka oma kollageenitoodetega. Seoses uute tootegruppide lisandumise ning müügimahtude kasvuga otsime appi veel üht uut head kolleegi. Sinu ülesanneteks on ICONFIT tootmises:

- Pulbersegude pakkimine (Täisautomaatse purgiliini opereerimine, poolautomaatsete pakkemasinate kasutamine ning mõned väiksemad tooted ka käsitsi), pakendite etikettimine, komplekteerimine ja tootekvaliteedi eest hoolt kandmine.
- Lattu kaupade vastuvõtt. Postipakkide ja tellimuste komplekteerimine ning kulleritele üleandmine.
- Pulbersegude segamine masinaga ja vastavalt retseptidele (Peamiselt tegeleb sellega siiski teine kolleeg).
- Tootmise- ja laoruumide korrashoid ja koristamine. Sealhulgas ka masinate regulaarne puhastamine.

Ootused kandidaadile

Oled väga hea kandidaat kui

- Oled täpne, korrektne ja hoolid oma käe all valmivate toodete kvaliteedist.
- Jõuad tõsta kuni 25kg pulbrikotte (enamus 15kg-20kg) rinna kõrgusele masinate täitmiseks või segude segamisel. Ei ole iga päev vaja kuid osadel päevadel paarkümmend kotti. 
- Oskad töötada iseseisvalt ning saad peale juhendamist hästi igapäevase tööga hakkama.
- Sul on varasem tootmise või sarnase töö kogemus.

Ettevõte pakub

Tööpäevad E-R 8h + soovi korral lõuna. Alustamise kellaaeg kokkuleppel 8.00-9.00 vahemikus. Töötasu 1300.- brutto koosneb põhipalgast + korrektsuse, tootlikkuse ning nõuetele vastava kvaliteedi hoidmise eest boonustena. 
Kirjuta esimesel võimalusel (kuid hiljemalt 15.10.2020) lühidalt oma kogemusest, soovidest ja motivatsioonist ning lisa ka CV.