2023-08-23 14:48:55

Tootmise ja lao töötaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

ICONFIT (iconfit.eu) on asutatud 2013 ning on kiiresti kasvav Baltikumi suurim tervisetoitude tootja. Meie tootmises toodetakse pulbersegudena ja kapslitena tervisetoite ja toidulisandeid. ICONFIT tooted jõuavad iga kuuga järjest enamatesse kauplustesse ning riikidesse. 

Seoses mahtude kasvuga vajame abiks veel ühte tehnilise taibuga kolleegi,  kes kannab hoolt tootmisliinide sujuva töö eest, osaliselt segab pulbersegusid ja on abiks laos kaupade vastuvõtuga ning tootmisele toorainete ettevalmistusega. 

 

Sinu peamisteks ülesanneteks saavad olema:

• Tootmises tootmisliinide abil ICONFIT toodete tootmine. Siin on kasuks tehniline taip, et selgeks õppida masinate tööpõhimõtted ja hoida liinid efektiivselt töös.

• Pulbersegude segamine vastavalt retseptidele kuni 2pv. nädalas. Siin on osaliselt vaja ka kuni 25kg kottide tõstmist aga see on väike osa tööst.

• Kaupade (toorained, pakendid jm. kaubaalustel) vastuvõtt ja vajadusel veokilt mahalaadimine (virnastajaga) ning lattu oma kohtadele paigutamine. 

• Tootmisele pakendite etikettimine (etiketimasinaga) ja tootmisliinidel toodete pakendamisel abiks olla. 

 

Ootused kandidaadile

Ootame healt kandidaadilt kohusetundlikkust ja tehnilist taipu, et tootmises liinidega töötada ja masinaid sujuvalt töös hoida. Lihtsamad tehnilised küsimused lahendame ise, keerulisemateks kaasatakse tehnik või tootja esindaja.  

Kirjuta meile oma varasematest töökogemustest ja miks soovid sellele ametikohale kandideerida. Lisa kindlasti juurde ka oma palgasoov. 

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume stabiilset ja huvitavat tööd, sõbralikke kolleege ja võimalust olla tähtis osa kiire arenguga tervisetoodete ettevõttest. Tööaeg on E-R ja alustamise aeg kokkuleppel 7.00-9.00. Tootmine asub Haabersti linnaosas Härgmäe 24, Tallinn. Saab hästi ligi nii autoga, kui Paldiski mnt ühistranspordiga.