2023-08-23 14:48:55

Tootmis- ja müügidirektor

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

AS Silikaat võtmeisikuna juhid ettevõtte igapäevategevust, suudad näha pikaajalist vaadet ning lood tegevuskava ettevõtte arenguks ja konkurentsis püsimiseks. Sa tead, kuidas planeerida tootmist, arvestades turu nõudlust ja muutuvaid vajadusi.Soovitud tulude ja tootlikkuse kasvu strateegiliste eesmärkide saavutamiseks peab sul olema ehitusmaterjalide tootmise või karjääride juhtimise ja opereerimise kogemus; teadmine, kuidas juhtida müügi- ja tootmisprotsessi ning oskus jõuda oluliste klientideni.

Ootused kandidaadile

Juhina oled hea analüütilise mõtlemisega – näed tervikut ja asjade omavahelisi seoseid​; oskad välja pakkuda lahendusi protsesside parendamiseks; sul on meeskonnajuhtimise oskus ja kogemus; on vastutus-ja otsustusvõime ning tead, kuidas saavutada häid tulemusi.

Ettevõte pakub

Alates 2021. aastast AS Silikaat AS-i fookuses karjääriliivade kaevandamine. Täna on ettevõtte lõpptoodanguks kvaliteetne ehitusliiv, täiteliiv, sõelutud kuivliiv ning ehituslikud kuivsegud. Meil on kindel siht ja ambitsioonikad plaanid!

AS Silikaat kuulub Silikaat Gruppi, Eesti kapitalil põhinevasse suurkontserni, mis koondab enda alla erinevate valdkondade juhtivaid ettevõtteid. Silikaat Grupp on kui läbilõige Eesti majandusest, kuhu kuulub 35 ettevõtet põllumajandusest ja tootmisest kinnisvaraarenduse ja jaekaubanduseni. Silikaat Grupi tuntumad ettevõtted on OÜ Järve Kaubanduskeskus, AS Silikaat, AS Aatrium Sisustuskaubamaja, põllumajandusettevõtted OÜ Kõo Agro OÜ ja OÜ Mangeni PM ning taastuvenergiaallikatest transpordikütust tootev OÜ Biometaan.