2023-08-23 14:48:55

Tooteomanik

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Tule meiega raudtee digirännakule! Siin on Sul suurepärane võimalus juhtida IT infosüsteeme ja arendusi, mis viivad Eesti Raudtee Balti regiooni digitaalseimaks raudtee ettevõtteks. Oma entusiasmiga oled ühenduslüli äripoole ja partnerite vahel, pakkudes neile tulevikku viivaid lahendusi. Sa vastutad tehnoloogiliste projektide arenduste elluviimise eest kogu toote elukaare vältel.

Ootused kandidaadile

Liitu meiega, kui Sul on IT alane kõrg- või eriharidus ja teadmised tootejuhtimise põhimõtetest. Omad IT-arendusprojektide juhtimise kogemust ning tunned teenusedisaini põhimõtteid. Sul on valmidus juhendada äripoolt toodete rakendamis-võimalusest maksimumi saamiseks ning oskus sihikindlalt ja süsteemselt eesmärke saavutada ja keerulisi olukordi lahendada. Vajalik on hea suhtlemisoskus eesti ja inglise keeles ning hea koostööoskus ning võimekus  “IT keelt” ka äripoolele tõlkida.

Ettevõte pakub

Sinu panus on meile oluline ja me toetame Sinu tervist sporditoetuse, meeskonnaürituste ja tervisepäevadega. Meie jaoks on tähtis, et Sinu töö- ja eraelus oleks tasakaal ja Sa saaksid valida, kus Sa töötad (kontoris Telliskivi Kvartalis või kodukontoris). Pakume Sulle toetavat meeskonda, toetusi tähtpäevadel ja tasuta parkimist kontori juures.