2023-08-23 14:48:55

Tootejuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sind ootab põnev väljakutse

Tootejuhina on Sinu peamine ülesanne käsi-, mõõte-, märke- ja torutööriistade ostu- ja müügitegevuse arendamine Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes.

Lisaks sellele kuuluvad sinu tööülesannete hulka:

*Tooteportfelli arendamine – tootevaliku ja hinnastuse kujundamine.

*Toodete tellimine, suhtlemine tarnijatega ja hinnaläbirääkimiste pidamine

*Laovarude juhtimine k.a. toodete saadavuse tagamine

*Sisseostetavate toodete analüüs*Tootekoolituste läbiviimine müügipersonalile

*Tooteid puudutava info valdamine ja kasutamine müügitoeks

Ootused kandidaadile

Sobid suurepäraselt meie meeskonda, kui sul on

Huvi tehnika ja tootejuhtimise valdkonna vastu! Ootame sind kandideerima, kui sul on tehniline kõrgharidus või eriharidus ning eelnev töökogemus tootejuhina või ostujuhina. Sul on suurepärane suhtlemis- ja läbirääkimisoskus. Räägid suhtlustasandil eesti, inglise ja vene keeles.Oled vilunud MS Exceli kasutaja ja sul on majandustarkvara kasutuskogemus.Oled valmis komandeeringuteks ja omad B-kategooria autojuhiluba.

Ettevõte pakub

Stokkeris ootab sind huvitav töö toetavas ja professionaalses meeskonnas!

Oodata on mitmekesiseid ja arendavaid tööpäevi ning võimalus kaasa rääkida meie kaubamärkide arendamisel. Töötad kaasaegses töökeskkonnas heade töövahenditega, peale katseaega pakume osalist kodukontoris töötamise võimalust. Sul on võimalus osaleda erinevatel koolitustel, messidel, tehase külastustel jne. Pakume motiveerivat töötasu, sporditoetust või tervisekindlustust ja toredaid ühisüritusi. Oma sünnipäeva saad tähistada tasustatud vaba päevaga!