2023-08-23 14:48:55

Tootejuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime meie kiirelt arenevasse meeskonda kahte tootejuhti. Ühele tootejuhile anname edendada, arendada ja administreerida Saunum Premium ja Saunum Primary seadmed, teisele Saunum Base, Saunum Base S ja Saunum Professional seadmed.

Ootused kandidaadile

Eduka kandidaadina on Sul tehniline või ärialane kõrgharidus, varasem töökogemus tehnilises tootearenduses, saunade ja saunakeristega seotud ettevõtlusvaldkondades või äriarenduses. Kindlasti ootame Sinult tehnilist taipu, head koostööoskust, organiseerimisvõimet ja kõrget pingetaluvust. Kandideerimisel tuleb kasuks lisaks heale inglise keele oskusele ka vene keele oskus ning B-kategooria juhiluba olemasolu.

 

Muudatused, kiirus, hea energia, tihe koostöö meeskonnaliikmete ja partneritega on meie tänase tegutsemise märksõnad. Kui tunned, et eeltoodu Sind kõnetab, anna endast märku ja arendame Saunumit edasi üheskoos!

Ettevõte pakub

Lisaks toetavale kollektiivile ja kaasaegsetele töötingimustele põhitasu on 1900 (bruto). Põhitasule lisanduvad boonused, kogutasu sõltub töö tulemustest.

 

Oma CV ja motivatsioonikiri saada meile hiljemalt 09.10.2020.