2023-08-23 14:48:55

TOOTEJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

VAHELDUSRIKAS IGAPÄEVATÖÖ
Sa töötad välja ning viid ellu kliendistrateegiaid, koostad ostu- ja müügiplaane, jälgid nende täitmist, pead läbirääkimisi, oled pidevas koostöös tarnijatega, koordineerid kaupade sisseostu kodu- ja välismaistelt partneritelt. Lisaks kogud ja analüüsid turuinfot, haldad sortimenti ja tegeled hinnakujundusega. Sinu kompetentsi kuulub ka laovarude jälgimine, optimaalsete laosisude kujundamine ja transpordi organiseerimine.

Ootused kandidaadile

SEE TÖÖ SOBIB SULLE
kui Sul on kogemusi ning leiad väljakutseid sellises reglementeeritud ja keerulises valdkonnas nagu tubakatooted. Sa hindad vaheldusrikkust, ükski tööpäev ei ole täpselt sarnane teisega. Sulle meeldib suhelda klientidega ja saavutada seatud eesmärke. Oled koostöövalmis, Sul on välja pakkuda uusi ideid. Suhtled vabalt eesti ja inglise keeles, eriti hea on, kui mõistad ka vene keelt, kasutad oskuslikult kontori-tarkvara eriti Excelit. Suhtlemisega sama oluline on äriline analüütiline mõtlemine, täpsus detailides ning oskus oma tegevusi ja aega planeerida.

Ettevõte pakub

MIKS EUGESTA ON HEA TÖÖANDJA?
Oleme kiiresti arenenud rahvusvaheline ettevõte, äsja kolinud uutesse ruumidesse. Meil on sõbralik ja toetav sisekliima ja positiivsed majandustulemused. Maksame head palka ja tulemustasu, saad kasutada ametiautot või soovi korral isikliku auto kompensatsiooni. Korraldame toredaid ühisüritusi.
Töökoht asub Rae vallas, Rukki tee 5.