2023-08-23 14:48:55

Tooteesindaja

Töö kirjeldus

Tooteesindaja eesmärk on tutvustada EssilorLuxottica laialdast tootevalikut ja luua püsivad kliendisuhted. Sealhulgas toetada müüki, pakkuda klientidele sobivaid lahendusi, jälgida  turu suundumusi, koostada raporteid ja toetada kampaaniaid.

Ootused kandidaadile

Kandidaadilt ootame varasemat töökogemust optika valdkonnas. Eeldame, et mõistad toodete nüansse ja oskad pakkuda toodete seast kliendile sobivaid lahendusi. Sinus on õpihuvi ja seetõttu hoiad end alati kursis uueneva tooteportfelliga. Sul on väga hea eesti keele ja vähemalt keskmisel tasemel inglise keele oskus. Oled loomult proaktiivne, julge, iseseisev, Sul on positiivne meelelaad ja oskus kuulata ning viibid meeleldi kliendikohtumistel. Sul on B-kategooria juhiload sest töö iseloom eeldab kliendivisiite. 

Ettevõte pakub

Pakume Sulle tööd edukas rahvusvahelises firmas, tööaeg esmaspäevast reedeni, osalise kodukontori võimalusega, kuid töö on enamasti  kliendi juures. Alustajale sisseelamiskoolitused. Loomulikult on Sul kvaliteetsed töövahendid (sh ametiauto), hea töö eest hea tasu ning kvartaalsed preemiad.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: