2023-08-23 14:48:55

Töökoja juhataja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö sihiks on tagada Volvo Estonia Tartu töökoja areng, efektiivsus ja kasumlikkus ning kliendikogemuse juhtimine tipptasemele. Sa koostad töökoja äriplaani ja eelarve, vastutad selle uuendamise ning aruandluse eest. Sinu eestvedada ja arendada on 26-liikmeline meeskond, kuhu kuuluvad tehnikud, töökoja meistrid ning varuosade müüjad.

Ootused kandidaadile

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on kõrgharidus, autoalased tehnilised teadmised, vähemalt 3-aastane autoteeninduse valdkonna ja meeskonna juhtimise kogemus. Sul on hea eesti ja inglise keele oskus. Oma töös oled sa initsiatiivikas, nõudlik, järjekindel ning meeskonnatööle orienteeritud. Töökoja juhataja rollis on oluline hea suhtlemisoskus, äriline mõtlemine ja arengule orienteeritus.

Ettevõte pakub

Volvos saad osa rahvusvahelisest ja inspireerivast organisatsioonikultuurist. Sinu professionaalset arengut toetatakse, ettevõttes väärtustatakse meeskonnatööd, hoolitakse Sinu tervisest ja toetatakse sportlikke eluviise. Töökoja juhataja tasupaketti kuulub põhipalk ja kvartaalsed boonustasud.