2023-08-23 14:48:55

TOLLIINSPEKTOR

CVKeskus.ee klient
1590 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Toll koos piirivalvega on Euroopa Liidu kaupade ja isikute vaba liikumise kaitsja ning on lahutamatu osa laiapindsest riigikaitsest. Meie eesmärk on kaitsta Eesti ja läbi selle kogu Euroopa tollipiiri. Meie koostööpartnerid on ettevõtjad, siseturvalisuse ja riigikaitse asutused nii Eestis kui ka Euroopa Liidus.

Sinu ülesanne on viia läbi tollikontrolli ja –vormistusi ning selle käigus tekkinud väärteo- ja haldusasjade menetlusi salakaubaveo avastamiseks ja tõkestamiseks.

Ootused kandidaadile

Oled sobiv kandidaat, kui sul on vähemalt keskharidus ning oled EV või EL liikmesriigi kodanik.
Tööks on vajalik eesti keele oskus kõrgtasemel (C1-tase, kui eesti keel ei ole emakeel) ning suhtlustasemel vene ja inglise keele oskus. Eelise kandideerimisel annab teenistuskogemus siseturvalisuse või riigikaitse valdkonnas.

Ettevõte pakub

Töötasu on 1590 eurot, millele lisandub tasu ööajal või riigipühal tehtava töö eest.

Töö on graafiku alusel: kaks päevast vahetust (08.00-20.00), millele järgneb kaks puhkepäeva, seejärel kaks öist vahetust (20.00-08.00), millele järgneb kolm puhkepäeva.

Pakume sulle võimalust teenida ühiskonda koos asjatundlikest kolleegidest koosneva meeskonnaga ning võimalust ennast oma töös arendada, stebby kvartaalset krediiti ja 35-päevast põhipuhkust ja 5 tasustatud tervisepäeva aastas.