Töö kirjeldus
toitlustusosakonna töö igapäevane korraldamine ja hea kvaliteedi tagamine
inventuuride tegemine, aruandluse pidamine
optimaalsete töögraafikute koostamine
eelarve jälgimine ning müügikatte optimeerimine
personali värbamine ning nende väljaõppe korraldamine
joogikaarti ning pakettide koostamine koostöös peakoka ja juhtkonnaga
operatiivse infovahetuse korraldamine teiste osakondadega
baarikauba ja kuluvahendite tellimine
seadusest tulenevate nõuete teadmine ning nende tingimusteta täitimineürituste läbiviimine, vajadusel saaliteeninduses osalemine
Ootused kandidaadile
• eelnev töökogemus toitlustusvaldkonna juhina/asejuhina
• hea eesti ja inglise keele oskus nii kõnes kui kirjas
• aktiivsus ja hea suhtlemisoskus
• lao- ja kassaprogrammi põhimõtete tundmine
• personalitöö oskus
• inimeste juhtimise ning ülesannete delegeerimise oskus
• teenindusvalmidus, pingetaluvus ja hea meeskonnatöö oskus
• valmisolek vajadusel töötada ka õhtustel aegadel, nädalavahetustel või riiklikel pühadel
Kasuks tuleb:
• eelnev hotellitöö kogemus
• vene keele oskus suhtlustasandil
• kassasüsteemi Micros tundmine
Ettevõte pakub
• motiveerivat ja konkurentsivõimelist töötasu
• karjääri- ning eneseteostamise võimalust
• ööbimisvõimalust Kreutzwaldis
• hotelliketisiseseid soodustusi