Töö kirjeldus
- teaduspõhiste arvamuste koostamine toidu ja sööda mikrobioloogilise ohutuse valdkonnas
- valdkonda puudutavate andmete kogumine, töötlemine ja analüüsimine
- valdkonda puudutava avaliku teabe koostamine ja edastamine
- pädevuse piires asjaomaste ametkondade nõustamine
- koostöö valdkonna teadus- ja arendusasutustega
- osalemine riskihindamist toetavates siseriiklikes ja rahvusvahelistes koostööprojektides
Ootused kandidaadile
- kõrgharidus bioloogia (soovitavalt mikrobioloogia), toiduteaduse, toidutehnoloogia vm lähedases valdkonnas vähemalt magistrikraadi või sellega võrdsustatud tasemel
- teadmised toidu mikrobioloogiliste ohtude valdkonnast
- eesti ja inglise keele oskus kõrgtasemel
- suulise ja kirjaliku informatsiooni loogilise ja süsteemse edastamise oskus
- hea analüüsi- ja sünteesivõime, korrektsus ja täpsus
- kohusetunne, otsustus- ja vastutusvõime
- hea suhtlemis- ja meeskonnatöö oskus
- algatusvõime, pingetaluvus
- valmidus sise- ja välislähetusteks
Eeliseks on:
- eelnev töökogemus valdkonnaga seotud erialal
- teadmised riskihindamise teaduslikest põhimõtetest
- teadmised statistilisest andmeanalüüsist
- teaduspublikatsioonide, -hinnangute või arvamuste koostamise kogemus
- erialastes rahvusvahelistes koostööprojektides osalemise kogemus
- doktorikraad või selle omandamine
Ettevõte pakub
- huvitavat, mitmekesist ja vastutusrikast tööd
- enesetäiendamise võimalusi
- kaasaegset ja arenevat töökeskkonda
- sportimis-ja tervisesoodustusi