2023-08-23 14:48:55

Telefonimüügi konsultant (kaugtöö Tallinnas)

CVKeskus.ee klient
Müügimeistrite AS on telefoniturunduse tuntuim tegija juba aastast 1996, kes pakub tööd enamikes Eesti suurimates linnades, asudes reeglina hästi ligipääsetavates kohtades linnade keskpunktides. Töö tegemise võimalust pakume ka kaugtöövormis. Eesti ettevõttes töötab pea 200 töötajat ja samapalju meie tütarettevõttes Läti Vabariigis. Telefoniturundust ehk telemarketingi kasutavad paljude erinevate valdkondade tipptegijad nii teenuste ja toodete müümisel kui ka küsitluste ja uuringute läbiviimisel.

Töö kirjeldus

  • Helistada potentsiaalsetele klientidele, tutvustada erinevaid tooteid või teenuseid sõltuvalt projektist ning veenda neid meie pakkumiste väärtuses vormistades eduka müügitehingu.
  • NB! Projektiga tutvumine ja töö selgeks saamine toimub Tallinnas Mustamäe kontoris Tetrise ärimajas. Pärast edukat proovipäeva sooritust, mis lõppeb tööle vormistamisega mööduvad esimesed tööpäevad Tallinna Mustamäe kontoris kohapeal. Ootame Sinult valmisolekut ja võimalust käia sel perioodil Mustamäe kontoris kohapeal 5 päeva järjest vastavalt tööajale: 7h päevas E-R. Töötamine eesti keeles.

Ootused kandidaadile

  • Korrektne eesti keele valdamine;
  • kaugtöö puhul on tarvis tugevat töötahet ning head enesedistsipliini;
  • hea suhtlemisoskus, järjepidevus ja kannatlikkus;
  • soov teha müügitööd ja olla selles tulemuslik;
  • võimalus ja valmisolek proovipäevadeks ja esimesteks tööpäevadeks Tallinna kontoris kohapeal 5 päeva järjest 7h päevas esmaspäevast reedeni.

Ettevõte pakub

Töötegemiseks kõik vajaminev on tööandja poolt, koduse interneti puudumine ei ole takistuseks. Hea võimalus saada kogemus müügis, õppida erinevaid müügitehnikaid ning saada müügialaseid koolitusi. Paindlik graafik ja 100% kodus töötamise võimalus. NB! Oleme paindlikud töökoha asukoha suhtes, kuid vajalik on võimalus käia Tallinna kontoris Mustamäel 5 päeva järjest (õppeperioodil ja esimesed tööpäevad). Suurepärane võimalus teenida korralikku töötasu, mis sõltub müügitulemustest.

Lisainfo

Kaugtöö eelduseks on väljaõpe kontoris kohapeal: Tetrise ärimajas Mustamäel