2023-08-23 14:48:55

Teine tüürimees

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu igapäevatööks on tagada laeva ohutu navigeerimine ja laevaoperatsioonides osalemine või läbiviimine, rakendades oma teadmisi ja oskusi vastavalt kehtivatele reeglitele,  nõuetele ja headele meretavadele. Tähtis osa tööst on avatud ja aus suhtlemine nii kolleegide kui klientidega.

 

Ootused kandidaadile

Kutsume Sind kandideerima kui Sul on vähemalt 500-se ja suurema kogumahutavusega laeva vahitüürimehe diplom, vähemalt dünaamilise positsioneerimise baaskursuse tunnistus ja STCW nõuetele vastavad meresõidudokumendid. Oled hea algatus- ja koostöövõimega, aus, täpne ja korrektne kõikides oma tööalastes tegemistes. Sul on vähemalt B2 taseme inglise keele oskus. Võtad omaks ettevõtte väärtused, kasutad ja mõtestad neid oma töös suheldes kolleegide ja klientidega.

 

Ettevõte pakub

Pakume Sulle tähendusrikast tööd MPSV Botnica vahitüürimehena, kus Sul on võimalus teha koostööd Offshore valdkonna professionaalidega, läbi mille on Sinul võimalus areneda Offshore valdkonna parimaks tegijaks. TS Shippingu visiooniks on lähiaastatel ehitada uus CSOV laev meretuuleparkide tarbeks, mis laiendaks veelgi Sinu arenguvõimalusi. Lisaks töötasule, isiklikule arengule ja koolitustele pakume Sulle avatud ja tulemustele orienteeritud töökultuuri. 

 

Töö algab 3-4. mail 2024