2023-08-23 14:48:55

Tehnilise toe insener

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö sisuks on toetada müügi- ja tootmismeeskonda ettevõtte toodangut puudutavates tehnoloogilistes ja tehnilistes küsimustes. Kliendi soove arvestades modifitseerida tooteid, mis on konkurentsivõimelised ja mida on efektiivne Keila tehases toota. Sa koostad ning ajakohastad toodete tehnilist dokumentatsiooni, tootestruktuuri ettevõttes kasutusel olevas tarkvaras LN Infor. Sa töötad 8- liikmelises inseneride meeskonnas ja allud tootmise arendusjuhile. Sinult oodatakse süsteemide korrastamist, toote ja tootmisprotsessi pidevat parendamist, ning täiustamist läbi Kaizen projektide. Sa teed tihedat koostööd nii müügimeeskonnaga kui tootmisüksuse professionaalidega.

Ootused kandidaadile

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on mehaanika, elektri, mehaatroonika, masinaehituse või sarnase eriala kõrgharidus või oled selle omandamisel lõpusirgel. Sul on tugev soov inseneri tööd teha, lisaks on vajalik väga hea arusaamine tehnilistest joonistest ja 3D modelleerimise tarkvara kasutamise oskus (Solid Works) ning inglise keele oskus. Töö Glamox´is nõuab Sinult head rutiinitaluvust, suhtlemis- ja koostööoskust, iseseisvust ning soovi asju kogu aeg paremini teha.

Ettevõte pakub

Glamox pakub Sulle suurepärast võimalust arendada ja rakendada ennast edukas rahvusvahelises kontsernis, väga head töökeskkonda ja töövahendeid ning korralikku töötasu. Sinu töökoht asub Glamoxi Keila tehases.