2023-08-23 14:48:55
Tehniline müügispetsialist
VIP 9

Tehniline müügispetsialist

Osaline kaugtöö võimalus
CVKeskus.ee Värbamisagentuuri klient Hanval Metall OÜ on 1992. aastal asutatud väikeettevõte, mille põhitegevusalaks on metallide mehaaniline töötlemine CNC pinkidel.
Allhanke korras valmistame detaile vastavalt klientide joonistele ning pool meie toodetest läheb ekspordiks. Hanval Metall pakub praegu tööd 26 inimesele.
Lisainfo kodulehel: www.hanval.ee

Töö kirjeldus

Müügispetsialistina on sinu ülesandeks tegeleda uute kleintide leidmisega ja hoida olemasolevatega usalduslikku suhtlust. Aktiivne müügitöö seisneb eelkõige kliendi vajaduste väljaselgitamises, ärikohtumistel käimises ja järelteeninduse tegemises. Müügitöö tehniline pool hõlmab endas päringutele vastamist, hinnapakkumuste koostamist ja tellimuste vormistamist.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind oma meeskonda kui oled varasema müügitöö kogemusega, ´´hands on´´ suhtumisega, initsiatiivikas ning naudid meeskonnas kaasamõtlemist. Heale müügispetsialistile omaselt ootame Sinult tulemustele orienteeritud mõtteviisi, väga head suhtlemis-, läbirääkimis- ja eneseväljendusoskust. Ootame, et Sul oleks tehniliste jooniste lugemise oskus või huvi seda edukamaks töötegemiseks juurde õppida. Vajalik on B-kategooria autojuhiluba, väga heal tasemel eesti ja inglise keele valdamine, soome või rootsi keele oskus suhtlustasandil teevad Su töö lihtsamaks.

Ettevõte pakub

Sinule pakutakse huvitavat müügitööd, enesearendamise võimalust ja tööks vajalikke vahendeid. Sind on ootamas paindlik tööaeg, kaugtöö võimalus, sõbralikud kolleegid ja ainult töösõitudeks kasutatav ametiauto. Sinu panust väärtustatakse ja hinnatakse kõrgelt - see kajastub stabiilses töötasus, millele lisanduvad tulemustasud, vastavalt saavutatud eesmärkidele.

Haara kinni võimalusest ja liitu Hanval Metall OÜ meeskonnaga Viljandis! (kaugtöö võimalus)


Tekkis huvi?
Anna endast julgelt märku kandideerides läbi CVKeskus.ee

Lisainfot küsi +372 53491551 või anu.saukas(at)cvkeskus.ee või ursel.hannus(at)hanval.ee

CVKeskus.ee värbamiskonsultant Anu Saukas

 

Värbamiskonkurssi viib läbi CVKeskus.ee Värbamisagentuur.
Tutvu isikuandmete töötlemise põhimõtetega siin: www.cvkeskus.ee/privacy

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: