2023-08-23 14:48:55

TEHNILINE ASSISTENT

CVKeskus.ee klient
OÜ Keskkonnaprojekt on ehitussektoris tegutsev konsultatsiooniettevõte, mille põhitegevuseks on projekteerimine ja omanikujärelevalve. Meie kontorid asuvad Tallinnas ja Tartus. Kokku töötab ettevõttes 48 inimest.

Töö kirjeldus

peamisteks tööülesanneteks on:

  • hinnapakkumiste ja hangetega seotud dokumentide haldamine ja hinnapakkumiste esitamiseks vajalike toimingute teostamine, mis enamjaolt toimub riigihangete registri kaudu. Nimetatud tegevus toimub tihedas koostöös ettevõtte juhtkonnaga. Osakaal ~90%.
  • muude ettevõtte dokumentide osaline haldamine (nt kutsetunnistused jms). Osakaal ~5%.
  • Tallinna kontori toimimiseks vajalike küsimuste lahendamine (koristusteenuse seire, sisekord, kontoritarbed jms). Vajalik hea tõrgeteta suhtlemine kõikide ettevõtte töötajatega. Osakaal ~5%.

NB! Hangetega seotud tööülesanded on väga vastutusrikkad ning ülimat korrektsust, terasust ja pingetaluvust nõudvad. Vajadusel juhendamine ja täiendõpe kohapeal.

Ootused kandidaadile

kandidaat vastab järgmistele tingimustele:

  • omab kõrgharidust (eelistatud, aga mitte tingimata, on juriidiline, ehitus- või tehnikaalane kõrgharidus)
  • tööülesannete täitmisel meeldivad süsteemid ja metoodika ning suudab neid vajadusel ka ise luua
  • valdab eesti keelt hästi või väga hästi, sealjuures mõistab tekstiga edasiantavat mõtet ja selles sisalduvat ülesannet ning evib loogilist mõtlemist.
  • oskab MS Office kontoripaketti kasutada heal või väga heal tasemel, kuna Excel ja Word on põhilisteks töövahenditeks, samuti üleüldine läbisaamine arvutiga peab olema hea.

Kasuks tuleb, aga pole kohustuslik:

  • ehitusvaldkonna tundmine või eelnev kogemus

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume ettevõttesisest õpet ja arenguvõimalusi, sh hilisemat liikumist teistele ametipositsioonidele, ehitusvaldkonna mõistes kõrge kvalifikatsiooniga kollektiivi, sõbralikku ja rahulikku tööõhkkonda ning korralikke töötingimusi mugavas büroos koos tasemel kontoritehnikaga.