2023-08-23 14:48:55

TEHNILINE ANALÜÜTIK

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö peamine eesmärk on teostada IT arenduste tehnilist analüüsi, lahendusettepanekute tegemine ja hinnata arenguvajaduste ärilisi ja tehnilisi riske. Koostöös Ärianalüütikuga kogud ja analüüsid ärivajadusi ning kirjeldad arengunõuded. Sa  lood andmemudeleid, määratled süsteemi muudatused, ehitad üles süsteemi loogika ja koostad dokumentatsiooni.

Ootused kandidaadile

Me eeldame Sinult vähemalt 2-aastast töökogemust IT-analüüsi alal, kõrgharidust  IT-s või arvutiteadustes ning teadmisi tarkvaraarenduse metoodikatest. Probleemide lahendamisele lähened Sa süsteemselt ja analüütilistelt. Sa  omad võimekust näha tootmis- ja äriprotsesse tervikuna ning ka nende omavahelisi seoseid. Sellel positsioonil on Sinu trumbiks suurepärased suhtlemisoskused ja oskus selgitada äripoole vajadusi IT-le ning vastupidi. Sul on kõrgel tasemel inglise ja eesti keele suuline ja kirjalik oskus.

 

Kui soovid liituda ettevõttega, mis võimaldab eneseteostus, põnevaid projekte, et arendada, parendada, säästa keskkonda ning toetada organisatsiooni tulevasi eesmärke, luues tarkvaralahendusi, mida kasutavad sinu enda kolleegid, siis on see võimalus mõeldud just Sulle. Sind ootab ees professionaalne ja toetav IT meeskond, kust oled just sina puudu!

Ettevõte pakub

Meil saad Sa võimaluse rakendada oma teadmisi ja omandada kogemusi erinevates kiiresti arenevates valdkondades. Meie töötajad ütlevad, et meil töötavad maailma parimad inimesed, siin on suurepärased arenguvõimalused ja, mis seal salata, tasuta lõunad ja puuviljad. Ootame Sinuga kohtumist, et saaksime sulle kõigest lähemalt rääkida.