2023-08-23 14:48:55

Tehnikajuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Tule Haage veetehasesse & hoia tehnikal silm peal!

Haage Joogid OÜ on Eesti joogitootja, kelle tegevusalaks on HAAGE loodusliku mineraal- vee ja sellel baseeruvate toodete arendamine, tootmine ja turustamine rahvusvahelisel mittealkohoolsete jookide turul. Omame kahte tootmisüksust Tartu ja Võrumaal, mille juurde kuuluvad sertifitseeritud loodusliku mineraalvee kaevud Haage210 ja Haanja.

Meie tooteid iseloomustavateks märksõnadeks on tervislik, kvaliteetne, uuenduslik.

Sinu peamised tööülesanded on kasutatavate seadmete (tootmises, laos) ja liinide tehnilise korrasoleku ning nende efektiivse toimimise tagamine, hoone ja territooriumi haldus, energeetikaga seotud seadmete tõhusa toimise eest vastutamine.

Ootused kandidaadile

Oled sobiv kandidaat, kui sul on vähemalt rakenduslik kõrgharidus ja on kogemus toiduaine- või joogitööstuses. Omad teadmisi toidu/joogitootmise hügieeninõuetest ning oled valmis tootmises ise „käed külge“ panema. Oled meeskonnamängija ja hea suhtleja.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume stabiilset töösuhet, toetavat meeskonda, kaasaegset töökeskkonda ning võimalust kasvada koos organisatsiooniga, spordi- ja prillitoetust ning vahvaid meeskonnaüritusi.

Haage Joogid OÜ kuulub Eesti kapitalil põhinevasse kontserni Silikaat Grupp, mis koondab enda alla erinevate valdkondade ettevõtteid. Ettevõtete grupi ajalugu ulatub aastasse 1910, mil asutati meie vanim liige, AS Silikaat.