2023-08-23 14:48:55

Tehnik

CVKeskus.ee klient
Fagel Automaatika OÜ põhitegevusala on väravaautomaatika, turva -ja läbipääsusüsteemide müük, paigaldus ja hooldus üle Eesti. Ettevõte keskendub nii standartsete süsteemide müügile kui ka erilahendustega projektide teostamisele, kus on vajalik meie meeskonna tehniline pädevus ja leidlikkus. Meie käe all on valminud tuhandeid edukaid projekte, mis on toonud palju rahulolevaid kliente. Nende seas on suuremad ehitus-, tööstus- ning kinnisvaraettevõtted üle Eesti, riigiasutused ja riigiettevõted ning samas ka eraisikud. Oleme Eestis kõige suurema kogemusega ettevõte oma valdkonnas.
Meie moto – turvaline, ökonoomne, mugav ja automatiseeritud keskkond koos parima teeninduse ja tehnilise toega äriettevõtetele ja eraisikutele.
Meie põhi tootegrupid on: väravaautomaatika, tõstuksed, pöörduksed, tõkkepuud, piirded, läbipääsusüsteemid, parkimissüsteemid, turvasüsteemid, eriotstarbelised konteinerid.

Töö kirjeldus

Väravaautomaatika ja erinevate läbipääsusüsteemide (pöörduksed, teetõkked, jmt.) paigaldus ja hooldus.

Ootused kandidaadile

Sul on head oskused elektroonika ja mehaanika vallas. Lukksepatööde ja keevitamise oskus tuleb kasuks.

IT-valdkonnas on sul vähemalt tavakasutaja oskused.

Saad probleemideta hakkama nii eesti kui ka vene keelt kõnelevate klientidega ning inglisekeelsest tehnilisest dokumentatsioonist aru saamine ei tekita Sulle raskusi.

Kindlasti peab Sul olema B-kategooria juhiluba.

Ettevõte pakub

Meil saad töötada huvitavate väravaautomaatika ja läbipääsusüsteemide projektidega, arendada end tehnika alal ning võtta vastu igapäevaselt uusi väljakutseid.

Sinu käsutuses on oma ala parim tehnika ja automaatikasüsteemid, head tööriistad,  sõbralik kollektiiv, stabiilne töökeskkond ning hea töö eest vääriline palk. Meie kontor, ladu ja töökoda asuvad Tallinna Lennujaama läheduses (Läike tee 16, Peetri) ning enamus tööaega oled liikvel hästi varustatud autoga Tallinnas ja Harjumaal.

Konkurentsivõimeline töötasu, mis koosneb põhipalgast + tulemustasu.