2023-08-23 14:48:55

Tegevusjuhendaja Tegevusjuhendaja Meiela Järve Kodusse

CVKeskus.ee klient
750 - 900 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Otsime tegevusjuhendajaid järgmistele erihoolekandeteenusetele: kogukonnas elamise teenus; ööpäevaringne erihoolekandeteenus sh ööpäevaringne erihoolekandeteenus sügava liitpuudega inimesele; igapäevaelu toetamise teenus k a päeva- ja nädalahoiuteenusena ja autismispektriga raske ja sügava puudega täisealisele.

Kogukonna elamise teenus: Sinu töö sisuks on juhendada erivajadustega inimesi igapäevatoimingutes (nt söögi valmistamine, koristamine, ajaplaneerimisel, vaba aja sisustamisel, avalike teenuste kasutamisel, õppimise võimaluste leidmisel ja õppimise juures, töötamise või töösarnaste tegevuste juures.

Ööpäevaringne erihoolekandeteenus sh ööpäevaringne erihoolekandeteenus sügava liitpuudega inimesele: Sinu töö sisuks on inimest toetada ja abistada hooldustoimingutes ning kõigis kõrvalabi vajavates igapäevaelu tegevustes sh sotsiaalsete suhete loomisel, säilitamisel ja arendamisel, aja planeerimisel, vaba aja sisustamisel, avalike teenuste kasutamisel, õppimise võimaluste leidmisel ja õppimise juures, igapäevaelu oskuste arendamisel, kaasates inimesi arendavatesse tegevustesse.

Igapäevaelu toetamise teenus k a päeva- ja nädalahoiuteenusena ja autismispektriga raske ja sügava puudega täisealisele: Sinu töö sisuks on tööpäeviti juhendada inimest sotsiaalsete suhete loomisel või säilitamisel, oma aja planeerimisel ja vaba aja sisustamisel, viia läbi grupitegevusi ja toetada nendes osalemisel ning avalike teenuste kasutamisel ja hariduse omandamisel.

Autismiteenus (päevateenus) – Sinu töö sisuks on tagada inimese võimalikult parim toimetulek ja areng ning oskuste kinnitamine, ennetades ja vähendades seeläbi äärmuslikku kahjustavat käitumist.
Igapäevaelu toetamise teenus päeva- ja nädalahoiuteenusena: Sinu töö sisuks on pakkuda kõrvalabi igapäevaelu tegevustes (hooldus- ja hügieenitoimingutes ning eneseteenindamisel) ja arendada inimese oskusi vastavalt tema võimekusele.

Ootused kandidaadile

Haridustase

üldkeskharidus

Sertifikaadid, pädevustunnistused, kutsetunnistused

tegevusjuhendaja

Keeleoskus

Keel Kõnes Kirjas

eesti keel - nõutud B2 - hea B2 - hea

Arvutioskus

kesktase e-posti kasutamine, interneti kasutamine, kontoritarkvara

Muud nõuded

Valmisolek töötada intellektipuudega inimestega ja soov panustada nende elukvaliteedi edendamisse.
Tähelepanelikkust enda ümbritseva suhtes ja empaatiavõimet, leidlikkust ja tahet erinevate olukordade lahendamiseks. Tasakaalukust meeskondlikuks koostööks. Suutlikkust innustada tuge vajavaid inimesi ja järjepidevust nendega töötamisel. Kasuks tuleb B-kategooria juhiluba, tegevusjuhendaja koolituse läbimise tunnistuse olemasolu või valmisolek asuda õppima tegevusjuhendaja 260-tunnilistele kursustele, eelnev töökogemus antud valdkonnas.

Ettevõte pakub

Graafikujärgset täiskoormusega ja osakoormusega tööd päevases ja öistes vahetustes (sobib ka lisatööna), paindlikust tööaja valimisel.

Uut ja kaasaaegset töökeskkonda, toetavat meeskonda ja täiendkoolitusi.