2023-08-23 14:48:55

Tegevusjuhendaja

CVKeskus.ee klient
800 - 950 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Erivajadusega inimestele tavapärase elukorralduse saab võimalikuks teha ainult professionaalne tegevusjuhendaja, kes on valdkonna arendaja ja teenuse saajate toetaja. Sotsiaalteenuste keskuses Iseseisev Elu tunnevad tegevusjuhendajad huvi; mis takistab teenuse saajal toime tulla tavapärase elukorraldusega, mis takistab tööle asumist, miks ei laabu sõbrasuhted, miks lõppeb raha enne pensionipäeva jne. Tegevusjuhendaja oskab suunata lahendusteni, analüüsides ja hinnates eelenavalt teenuse saaja oskusi ja võimeid.Tegevusjuhendaja oskab kaasata vajadusel koostöövõrgustikust olulisi teenuseid ja spetsialiste. Tegevusjuhendaja toetab vajadusel teenuse saajat avalike teenuste kasutamisel. Oluline on arendada ja toetada erivajadusega inimese toimetulemist tavapärases elukeskkonnas. Hea kirjaoskus lubab tegevusjuhendajal dokumenteerida tehtud tegevused ja hinnata tulemusi. Töö toimub tööpäevadel, n.ö. "valgel ajal". Töö nõuab arvutis word offis ja e-postkasti kasuatmise oskust ning võimet liikuda jalgsi või bussiga.

Ootused kandidaadile

Oluline on erihoolekandesüsteemi tundmine, kasuks tuleb tegevusjuhendaja tunnistuse olemasolu või kõrgkoolis sotsiaaltöö õppe läbimine . Hea eesti keele valdamine on väga oluline, kasuks tuleb vene või inglise keele kõneoskus. Arvutis töötamise oskus on hädavajalik. Eelistame kogemusega tegevusjuhendajat, kes oskab ja suudab märgata teenuse saaja arengu võimalusi ja need vormida tugevuseks. Tegevusjuhendaja peab oskama produktiivselt suhelda teenuse saajaga, tema lähedastega, potentsiaalsete tööandajatega, majanaabritega, kolleegidega, KOV ja riigi esindajatega.

Ettevõte pakub

Sotsiaalteenuste keskus Iseseisev Elu hoolib tegevusjuhendajatest, igapäevane kovisioon on loomulik osa tööpäevast. Keerukamate juhtumite korral on võimalus supervisooniks asutuse kulul. Igasse kvartalisse on planeeritud ühisüritused, n.t. õppereisid, koolitused, väljasõidud. Aastas vähemalt korra osaleb tegevusjuhendaja avalikul koolitusel, konverentsil. Paindlik puhkusegraafik, soovitavalt suvel. Kalendriaasta lõpus on tasustatud lisa puhkepäevad. Võimalus teha karjääri.