2023-08-23 14:48:55

Seksuaalvägivalla ohvrite teenuste juht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

SINU TÖÖKS on arendada ohvriabi ja ennetusteenuste osakonnas seksuaalvägivalla ohvritele suunatud teenuseid, kuhu kuuluvad seksuaalvägivalla kriisiabikeskused, ohvrite tugirühmad, ennetus- ja teavitustegevused ning ohvreid toetavate praktikate arendamine tervishoiusüsteemis. Vastutad heade koostöösuhete eest partneritega ning toetad teenuste kvaliteetset osutamist.

Ootused kandidaadile

OOTAME SIND KANDIDEERIMA kui oled hooliva ja hinnanguvaba suhtumisega aktiivne inimene, sul on head kaasamis- ja planeerimisoskused, oskad näha suurt pilti ning sa tunned kirge ohvriabi ning seksuaalvägivalla ohvrite kaitse töövaldkondade vastu.

 Sul on kõrgharidus.
 Sa omad vähemalt 2-aastast projekti- või arendustöö kogemust.
 Sa valdad eesti ja inglise keelt väga heal tasemel nii kõnes kui kirjas.
 Sa kannad endas meie põhiväärtuseid - oled uuendusmeelne, koostöövalmis, asjatundlik ja hooliv.
Kasuks tuleb, kui sul on mitmekülgsed kogemused teenuste korraldamise või arendamisega sotsiaal- või tervishoiusüsteemis.

Ettevõte pakub

OMALT POOLT PAKUME Sulle väga põnevat ning tähendusrikast tööd, võimalust panustada ennetusse ning vägivalla vähendamisele suunatud poliitikate rakendamisse ning professionaalset, avatud ja toetavat meeskonda. Oma töökoha saad valida meie 18 esinduse hulgast üle Eesti.