2023-08-23 14:48:55
Tallinna Pelgulinna Riigigümnaasium

Tallinna Pelgulinna Riigigümnaasium tööpakkumised

Tööpakkuja tutvustus
65
Töötajate arv
1 934
Vaatamised
Pelgulinna riigigümnaasium keskendub küsimusele, kuidas lahendada suure mõjuga ühiskondlikke probleeme. Meie fookuses on keskkonna- ja kliimaprobleemid ning demokraatia jätkusuutlikkus. Samas pakume laiapõhjalist gümnaasiumiharidust ja iga õpilane saab kokku panna oma õpitee ning minna soovi korral süvitsi reaalias, sotsiaalias või humanitaarias või eri valdkondi põimida.

Avame 2023. aasta septembris uksed koos Mustamäe ja Tõnismäe riigigümnaasiumidega. Meie juures hakkavad õppima ainult 10.-12. klasside õpilased. Igal koolil on oma eripära, kuid töötame tihedas koostöös, ühiste pedagoogiliste sihtide ja õppekorralduse raamiga.

Esimesel aastal võtame Pelgulinna riigigümnaasiumisse vastu 360 kümnenda klassi õpilast. Iga õpilase arengut hakkab toetama mentor, õpilane saab kolme aasta jooksul valida neli kolmest kursusest koosnevat moodulit ja lisaks üksikuid valikaineid. Moodulid katavad kõiki valdkondi programmeerimisest ja matemaatika süvaõppest meedia ning teatrini.

Kolde puiesteele on valmimas Pelgulinna riigigümnaasiumi koolimaja, mis saab olema üks Eesti suurimaid puithooneid. Koolimaja juurde kuulub spordihoone, kogukonnale avatud park koos näituste ala, palliplatsi ning õuesõppevõimalustega. Lisaks valmib 360 kohaga rattaparkla.